Bewandel je levensweg bij Lansigt

De Lansigt Levensweg staat symbool voor de route die bij ons aflegt. Een route die moet leiden naar één duidelijk doel: je RA of AA-titel en een flinke tas met kennis en ervaring over je schouder. Zodat jij, als volwaardig professional, onze klanten met de juiste ondernemersfocus kan helpen op hun eigen route naar zakelijke successen en een bloeiende onderneming. 

In de Levensweg zie je hoe je je ontwikkelt van Young Talent tot Professional. We laten je zien welke leerprogramma's je volgt en op welke manieren je jezelf binnen deze programma's ontwikkelt. De Levensweg posters kun je hieronder downloaden door erop te klikken. 

Van Young Talent tot Young Professional...

Je komt bij ons binnen als een jong, leergierig talent. Net als ontdekkigsreiziger David Livingstone ben je nieuwsgierig en heb je een drang naar avontuur. Je ontwikkelt je in deze fase onder de vleugels van een praktijkmentor en overlegt veel, zodat je alle kennis van je collega's als een spons in je op kunt nemen. 

Op een zeker moment trekken we het label 'talent' van je voorhoofd af en ben je Young Professional. Je zit nog steeds in de beginfase van je carrière, maar net als Amelia Earhart, houd je graag flink de vaart erin. Blijven leren, dus. In deze fase haal je hoe dan ook je Bachelor- of post-Bachelor diploma en ligt de nadruk onder andere op het ontwikkelen van je sociale vaardigheden. Je krijgt immers te maken met steeds intensiever klantcontact. Dit programma geeft je vleugels! 

...naar volwaardig Professional 

Uiteindelijk maak je de stap. Zeg maar een 'a giant leap for you as a professional,' vrij naar Neil Armstrong. Je wordt steeds beter in je vak en je helpt - als mentor - ook anderen zich te ontwikkelen. In dit programma haal je het allerbeste uit jezelf. Je behaalt je titel, houdt je PE-punten op peil, volgt veelvuldig trainingen en doet veel aan intervisie met je collega's. 

En dat is nog maar het begin

En zo kunnen we de eerste fase van je carrière bij Lansigt samenvatten aan de hand van een bordspel. Maar, dit is natuurlijk pas het begin! Je hebt nu een volwaardige basis om je nog verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Klinkt goed? Dan zien we je graag snel!

Levensweg Audit

Klik op de afbeelding om de levensweg te downloaden. 

Levensweg Samenstel

Klik op de afbeelding om de levensweg te downloaden. 

Lansigt Academy Levensweg Audit Lansigt Academy Levensweg Samenstel