Naar lansigt.nl

Accountancy vacatures Gouda

Ben jij op zoek naar uitdagende accountancy vacatures in Gouda? Dan vind je bij Lansigt wat je zoekt. Wij zijn een professioneel top 20-auditkantoor waar je in de volle breedte werkzaam bent. Vaak in nauwe samenwerking met de ondernemer zelf. Zodat je hem of haar als Registeraccountant slim kan adviseren, zowel zakelijk als privé. Onder goede vaktechnische begeleiding en directe feedback mag je laten zien wat je in huis hebt. Met als doel dat je snel in je werk excelleert. Kijk snel welke vacature voor Accountant bij jou past!

Meer tonen

Haal het beste uit jezelf als Accountant

Wij vragen onze ondernemers continu: hoe ver wil je komen? Dat vragen we ook aan onze nieuwe (Assistent) Accountant. Wil je ver komen, dan kun je leren van en sparren met je toekomstige collega’s. Net als jij zijn ze gedreven en enthousiaste vakspecialisten met bijvoorbeeld een titel als Registeraccountant of Accountant Administratieconsulent. Scherp je talent en karakter aan op de werkvloer met onze Lansigt Academy. Zo haal jij het beste uit jezelf als Accountant. Binnen no time groei je door. Begin dit avontuur en reageer op onze vacature voor Accountant.

Van trainee naar Assistent Accountant tot professional

Volg je nog geen opleiding tot Registeraccountant, maar ben je wel erg gemotiveerd? Dan is ons traineeship accountancy echt iets voor jou. Ook als je Assistent Accountant bent, kun je bij ons de fijne kneepjes van het vak leren. We leiden je graag op. En ben je al volwaardig Registeraccountant of heb je een andere titel? Dan werk je mee aan complexe cases, begeleid je jonge assistenten en denk je mee over de richting van jouw team. Kortom, we bieden je voldoende uitdaging als je kiest voor een van onze accountancy vacatures in Gouda, Ridderkerk of Alphen aan den Rijn.

5 redenen om Accountant in Gouda bij ons te worden

Natuurlijk kun je ook reageren op een vacature voor Accountant bij een concurrent. Maar weet je dat zeker? Want wij bieden je net dat beetje meer waar je als (Assistent) Accountant mogelijk naar op zoek bent. Er zijn maar liefst 5 goede redenen om te kiezen voor Lansigt.

  1. Ben je een ervaren Registeraccountant, dan geven wij je voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo zit je direct bij onze klanten aan tafel.
  2. Je krijgt alle ruimte om je als Accountant te ontwikkelen. Dat doe je met onze Lansigt Academy, een persoonlijk ontwikkeltraject op maat.
  3. Gaat alles goed? Dan hoef je niet te solliciteren op een vacature voor Accountant elders, maar groei je gewoon binnen Lansigt door. Dat heb je dan zeker verdiend.
  4. Een goede werk-privébalans staat bij ons voorop. Je hebt geen vaste overwerkavonden in Gouda, maar eet gewoon thuis. Ook kun je thuiswerken en heb je flexibele werktijden.
  5. Wanneer je ondernemers echt verder kunt helpen om hun ambities waar te maken, dan geeft dat veel voldoening. Bij ons krijg je die kans zeker.

Zijn onze accountancy vacatures in Gouda iets voor jou?

Wij zoeken onder meer een Relatiebeheerder, Controleleider en Assistent Accountant. Heb jij een passende functie gezien tussen onze accountancy vacatures in Gouda? Solliciteer dan snel, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Heb je vooraf nog vragen over een bepaalde vacature voor accountant? Neem dan contact op met Saskia Seijsener (Recruiter) op 06-19116553, we beantwoorden je vraag graag. En wil je graag bij ons werken, maar zie je geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. We bekijken de mogelijkheden graag!

Minder tonen