Naar lansigt.nl

Accountancy vacatures Ridderkerk

Voor accountancy vacatures in Ridderkerk moet je bij Lansigt zijn. Wij zijn een professioneel top 20-auditkantoor dat altijd op zoek is naar nieuw talent: van starters tot ervaren professionals. Of je nu een door de wol geverfde Registeraccountant bent of net komt kijken. In dat laatste geval leiden we je graag op, bijvoorbeeld met ons traineeship accountancy wat een onderdeel is in de Lansigt Academy. Kies je voor ons, dan krijg je volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. De kansen liggen voor het oprapen, je hoeft ze alleen maar te pakken. Hoe ver wil jij komen als Accountant?

Meer tonen

Ontstijg je met ons de middelmaat?

Ons kantoor wil graag de middelmaat ontstijgen. Zo werken we voor onze klanten: ondernemers in het MKB. Maar we willen ook graag het beste uit onszelf en onze medewerkers halen. Daarom zoeken wij de beste (Assistent) Accountants van Ridderkerk en omgeving. En ben je eenmaal binnen, dan laten we je niet meer gaan. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat. Dat doen we door je verantwoordelijkheden en vrijheid te geven. Zo blijft je werk uitdagend en interessant.

Diverse accountancy vacatures in Ridderkerk

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière als Accountant Administratieconsulent of Registeraccountant? Wat je ook zoekt, wij hebben verschillende interessante accountancy vacatures voor jou. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als Relatiebeheerder, Audit Assistant, Controleleider of Assistent Accountant. Het kan zijn dat de vacature van jouw dromen er niet tussen staat. Laat het ons dan weten, zodat we kunnen kijken of er een passende functie voor jou is in Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk.

Als je Accountant wordt bij Lansigt

Online vind je veel accountancy vacatures. Maar wij bieden je net wat meer dan een ander kantoor. Als je Accountant in Ridderkerk wordt bij Lansigt, dan zorgen wij ervoor dat jij:

  • De nodige uitdagingen, vrijheden en verantwoordelijkheden krijgt. Je bent een professional en zo behandelen we jou ook als (Assistent) Accountant.
  • Een prima werk-privébalans hebt, waarbij je thuis kunt werken en flexibele werktijden hebt. Je hoeft dus niet vast over te werken in Ridderkerk.
  • Je talenten op de werkvloer kunt ontwikkelen. Dan doelen we niet alleen op je werkzaamheden, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling.
  • Mooie kansen krijgt om door te groeien binnen Lansigt. Als jij laat zien wat je als Accountant in huis hebt, dan kun je jezelf ontwikkelen en doorgroeien naar een andere functie.
  • Gaat werken met een uitdagend en boeiend klantenportefeuille. Onze ondernemers in het MKB willen groeien en hebben ambitie. Aan jou de taak ze hierin te begeleiden.

Spreken onze accountancy vacatures jou aan?

Heb jij interesse in een vacature voor Accountant op onze site? Of heb je misschien vragen over een van onze accountancy vacatures in Ridderkerk, Gouda of Alphen aan den Rijn? Wij horen graag van je! Je vindt meer informatie in de vacatures, maar mag ook altijd contact met Saskia Seijsener (Recruiter)opnemen op 06-19116553 We helpen je graag. Zie je geen geschikte accountancy vacature, stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We voegen je graag als (Assistent) Accountant toe aan ons team!

Minder tonen