Accountant AA

Je bent als Accountant AA een vertrouwenspersoon voor onze ondernemers. Met slim advies en passende oplossingen en aanbevelingen help jij je klanten vooruit.

Omdat een ondernemer het beste uit zichzelf en zijn bedrijf moet halen, heeft hij een trusted advisor nodig die hem daarin stimuleert. Ben jij in staat om je klanten van slim advies te voorzien, kansen en bedreigingen te signaleren en de klant te overtuigen van je ideeën? Dan is de functie van Accountant AA iets voor jou.

Bekijk vacatures

Wat zoeken we in een Accountant AA

Je beschikt over het gewenste pakket aan competenties, zoals adviesvaardigheid en analytische vaardigheden. Je kunt onafhankelijk denken en handelen, organiseert goed en bent in staat anderen te overtuigen. Ook ben je een leider, commercieel ingesteld en gericht op kwaliteitsverbeteringen.

Lansigt is een betrokken organisatie en dus op zoek naar betrokken mensen. We zijn geïnteresseerd in elkaar en in de klant. Je hebt je hbo-diploma Accountancy behaald, je AA-titel op zak (of je bent ervoor aan het studeren) en je bent kritisch en ambitieus. Ook heb je minimaal vier jaar ervaring op een Samenstel afdeling nodig.

Wat doe je in deze functie

Als Accountant AA ben je het aanspreekpunt voor je klanten in het MKB. Je geeft leiding aan samenstelopdrachten, je adviseert op breed terrein, verzorgt zelf samenstelwerkzaamheden en je bouwt een relatie op met je klanten. Je beoordeelt belastingaangiftes en je draagt nieuwe klanten aan.

Waarom wil je dit bij Lansigt

Omdat je bij Lansigt de vrijheid krijgt je eigen pad te creëren! In een team van energieke professionals ga jij aan de slag om je klanten echt verder te helpen. We geven je nog drie redenen om Accountant AA bij Lansigt te worden:

  • Bij Lansigt staat de persoon centraal, het is een toegankelijk kantoor met ruim 130 medewerkers en een open cultuur
  • In overleg vul je de functie in zoals jij het wilt
  • Bij Lansigt werken we hard, maar hebben we altijd aandacht voor de persoon.

Unieke voorwaarden

Verder nemen we nog een aantal unieke voorwaarden op in je arbeidscontract, zoals 30 vakantiedagen en flexibele werktijden. Ook hebben we een overuren regeling waarbij je de keuze hebt uit uitbetalen met een toeslag of de uren inruilen voor vrije uren.

Ga je de uitdaging aan?

Kijk snel in het vacature-overzicht om te zien of je droombaan ertussen staat. Of stuur een open sollicitatie. Dat mag best met een knipoog. Zoals Relatiebeheerder Teus zegt: “Tenslotte is het belangrijk dat je een beetje humor hebt, want we houden hier ook van gezelligheid op z’n tijd!”