Assistent Accountant

Ben jij onze nieuwe Assistent Accountant Audit of Samenstel? Of wil je het graag worden? Voor vacatures Assistent Accountant moet je bij Lansigt zijn. Kijk snel in of jouw droombaan ertussen staat.

Bekijk vacatures

Bij Lansigt hebben we als doel samen met onze klanten de middelmaat te ontstijgen. Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren en het beste uit zichzelf halen. We dagen jou uit dat ook te doen. Doe je mee? 

Als jij de Audit kant op wil, weet dan dat je terecht komt bij een top 20-auditkantoor. Voel je meer voor de Samenstelpraktijk, dan leiden we je op tot succesvol trusted advisor voor het MKB. 

Hoe ver kom jij als Assistent Accountant?

Dat bepaal je helemaal zelf. Bij Lansigt krijg je namelijk alle kansen jezelf te ontwikkelen in de richting die jou aanspreekt. Wil je vanuit je rol als Assistent Accountant doorgroeien naar RA? Of ga je liever voor je AA titel? Wij helpen je daarmee. Van jou verwachten we natuurlijk ook wel iets: een kritische blik, veel ambitie en de drang jezelf te ontplooien. Wie weet groei jij door naar één van onze andere accountancy functies. Klinkt goed? Lees verder! 

Wat doet een Assistent Accountant AA 

Als je solliciteert op onze vacature Assistent Accountant AA en je wordt aangenomen, kom je in een diverse, uitdagende functie terecht. Zo ga je je bezighouden met het opstellen van managementrapportages, beoordelen en boeken van administraties, opstellen van belastingaangiftes OB, IB en VpB en het samenstellen van geconsolideerde jaarrekeningen. Afhankelijk van je ervaring kun je ook Beginnende Assistenten begeleiden. 

Wat doet een Assistent Accountant RA

Als Assistent Accountant RA ga je een eveneens uitdagend en afwisselend takenpakket tegemoet. Je houdt je bezig met het inschatten van (jaarrekening)risico’s, het verrichten van controlewerkzaamheden, identificeren van risico’s vanuit de IT-omgeving en het opstellen van procesbeschrijvingen. Je rol is IT-gericht en data-gedreven .

Accountancy teams bij Lansigt

Als je als Assistent Accountant bij Lansigt aan de slag gaat, kom je in één van onze teams terecht. Namelijk in Team Samenstel of Team Audit. Elk team heeft zijn eigen expertise en taakgebieden. Zo houd je je bij Samenstel meer bezig met samenstellen en adviseren, en bij Audit met de controle en het inschatten van risico’s. 

Traineeship accountancy 

Heb je alleen een HAVO of VWO diploma en wil je Assistent Accountant worden? Dan is ons Traineeship Accountancy geknipt voor jou! Je studeert een dag per week en werkt vier dagen bij ons op kantoor. Je mag direct voor onze klanten aan de slag. Zo groei je tijdens je studie verder in je rol als accountant. 

Drie redenen om bij ons Assistent Accountant te worden

Assistent Accountant vacatures heb je overal. Waarom wil je bij Lansigt werken? We geven je drie goede redenen:

Bij Lansigt investeren we veel in jouw ontwikkeling. Zie hiervoor ook de Lansigt Academy. Je ontwikkelt jezelf in de richting die jij leuk vindt. We bieden je veel kansen, die je zelf moet pakken! 

We werken bij Lansigt hard, maar hebben ook veel aandacht voor jou als persoon. Dat merk je ook aan de toegankelijke cultuur. Zo lunchen we graag samen!

Bij Lansigt koesteren we niet alleen onze klanten, maar ook jou: over tien jaar ga je nog steeds met veel plezier naar je werk.

Meer weten?

Kun je je ideale functie niet vinden in ons vacature-overzicht? Of wil je met ons sparren over de mogelijkheden voor jou? Je kunt ons een open sollicitatie. Misschien ben jij binnenkort onze nieuwe Assistent Accountant!