Assistent Audit

Wil jij als Assistent Audit de kneepjes van het vak leren? En daarbij begeleid worden door onze professionals met jarenlange ervaring? Ontwikkel jezelf bij Lansigt en groei door in de richting van Controleleider. Wij zijn een top-20 audit kantoor en hebben veel expertise in huis. Jij kunt daarvan profiteren in de functie van (Gevorderd) Assistent Audit.

Wat we zoeken in een Assistent Audit

Onze (Gevorderd) Assistent Audit heeft een kritische blik, een ambitieuze instelling en is niet bang om gebaande paden te verlaten. Je hebt als doel dat je onze klanten – hardwerkende ondernemers – echt verder wilt helpen. Daarnaast heb je een vwo-diploma, een relevante propedeuse of een hbo-diploma. Of je studeert al voor RA aan de Nyenrode opleiding en hebt de functie van Assistent Audit. Bevlogenheid en passie voor het accountancy vak is natuurlijk een must!

Je taken als Assistent Audit

Als (Gevorderd) Assistent Audit ga je onder andere aan de slag met het inschatten van (jaarrekening)risico’s en de planning van verschillende werkzaamheden. Je verricht (jaarrekening)controlewerkzaamheden en identificeert risico’s vanuit de IT-omgeving voor de klant en voor de jaarrekeningcontrole. Verder houd je je bezig met het opstellen van procesbeschrijvingen.

Waarom je bij Lansigt wil werken

Lansigt is een kantoor met ruim 130 medewerkers op drie vestigingen. De sfeer is familiair en betrokken. We geven je nog drie redenen om Assistent Audit bij Lansigt te worden:

  • We bieden je veel kansen bij Lansigt. Het is aan jou om ze te pakken!
  • Bij Lansigt hebben we veel aandacht voor jou als persoon en kun je je ontwikkelen in een richting die jij leuk vindt.
  • Wil je over tien jaar nog steeds met plezier naar je werk gaan? Daar zorgen wij samen met jou voor, door je werk uitdagend te houden en je te stimuleren jezelf te ontwikkelen.

Meer weten?

Ben jij onze nieuwe (Gevorderd) Assistent Audit? Wil je meer weten over deze functie of de sfeer komen proeven bij ons op kantoor? Neem dan contact op met onze recuiter Saskia Seijsener via 0172-750150 of 06-19116553.