Naar lansigt.nl

Audit vacatures

Wanneer je reageert op een van onze audit vacatures en aangenomen wordt, dan ben je voortaan onderdeel van team Audit bij een top20-auditkantoor. Hoewel we een middelgroot kantoor zijn, behoren we tot een van de beste accountantskantoren op het gebied van Audit.

Meer tonen

Die kwaliteit willen we borgen en daarom willen we enkel de beste Audit Assistants en Controleleiders. Ook zijn we continu met jouw ontwikkeling bezig. Zo ben je niet alleen de beste in jouw vakgebied, maar blijf je dat ook.

Klaar voor een nieuw avontuur?

Een nieuw avontuur, waarbij je veel in de Randstad werkt en geen vaste overwerkavonden hebt. Dat is werken bij team Audit in een notendop. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf als Audit Trainee, Audit Assistant of Controleleider volop te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Hiervoor hebben we een eigen Lansigt Academy opgezet. Maak daar vooral gebruik van en blijf vooruitdenken, analyseren en kwaliteit leveren. Ontwikkel je talent en karakter op de werkvloer als je gaat voor een van onze audit vacatures in Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk.

Ben jij onze Audit Assistant of Controleleider?

Jaarrekeningen controleren of opdrachten uitvoeren, dat kun je wel als Audit Assistant of Controleleider. Wij vragen meer van je. Dat je meedenkt, een volwaardig gesprekspartner bent en strategisch te werk gaat. Je kunt omgaan met onze klanten, de ondernemers, en andere stakeholders. Ga je voor een van onze audit vacatures, dan ga je voor teamwork voor de langere termijn. Spar samen met je betrokken en enthousiaste collega’s van team Audit en leer van elkaar.

Vijf redenen om voor onze audit vacatures te gaan

Wij zijn niet het enige kantoor met audit vacatures. Wel zijn we een van de twintig beste auditkantoren van het land. Spreekt dat jou aan? Solliciteer dan naar de functie van Audit Trainee, Audit Assistant of Controleleider. We geven je graag vijf goede redenen:

  1. Doordat we een middelgroot kantoor zijn, krijg je bij ons meer vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zit bij onze klanten, ondernemers in het MKB, aan tafel voor persoonlijk contact, gevraagd en ongevraagd advies en jouw kritische blik.
  2. Wil je een opleiding of cursus volgen? En kun je onderbouwen waarom dat nodig is? Dan is daar vrijwel altijd ruimte voor. Zo maak je heel concrete vervolgstappen in je carrière en groei je door in je functie bij team Audit.
  3. We werken hard, maar wel in een ontspannen en gezellige sfeer. Met de collega’s van team Audit doe je regelmatig leuke dingen, zoals een gezellige borrel. Audit Assistant Mathijs Remijn vertelt erover in zijn blog: “Iedereen kent elkaar en niemand is een nummertje.”
  4. Als het even niet anders kan, dan werken we een avondje door. Maar het is ook belangrijk om goed uitgerust te zijn en tijd te hebben voor familie, vrienden en hobby’s. Daarom zorgen we voor een goede werk-privébalans met flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken.
  5. Bij team Audit zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Kom je binnen als Audit Assistant, dan kun je jezelf ontwikkelen tot Controleleider. En als Controleleider groei je door naar de functie van Team Manager Audit. Of je kiest een expertise, zoals IT Auditor. Dit alles gebeurt in overleg en houdt je werkzaamheden afwisselend en uitdagend.

Wil je deel uitmaken van team Audit?

Spreekt werken bij Lansigt en team Audit jou aan? Wil jij jezelf ontwikkelen als Audit Trainee, Audit Assistant of Controleleider? Bekijk dan snel onze actuele audit vacatures. Tip: als je gaat reageren, lees dan eerst ons blog over een goede brief en cv. Wil je wel werken bij Lansigt, maar liggen je accountantstalenten op een net wat ander vlak? Bekijk dan ook onze Samenstel en Fiscale vacatures. Je mag ons ook een open sollicitatie sturen als jouw droomvacature er niet bij staat. Onze recruiter Saskia Seijsener neemt vervolgens contact met je op. Je mag haar ook bellen (0172-750150 of 06-19116553) als je iets wilt weten over onze audit vacatures.

Minder tonen