Jij vliegt er uit bij Lansigt!

Dat lees je goed. Bij Lansigt vlieg je er na je proeftijd direct weer uit. Als onze nieuwe (Junior) Accountant AA begin jij na je proeftijd niet aan een bureau, maar in een vliegtuigstoel.

Bestemming onbekend

Bij ons loop je namelijk het risico er direct weer uit te vliegen. Addertje onder het gras? Nee hoor. Hoewel… De bestemming van je reis is onbekend, anders is het natuurlijk geen avontuur meer.

Samen met srprs.me zorgen we ervoor dat jij een heerlijk tripje tegemoet gaat. Kun je mooi even bijkomen van je proeftijd.

Ga met ons op avontuur

Dus ben jij onze energieke nieuwe (Junior) Accountant AA? En ben je bezig met je post hbo-opleiding Accountancy of heb je deze afgerond? Ga met ons op avontuur!

Bekijk hieronder de vacature en laat je gegevens achter via het formulier. Dan nemen wij contact met je op.

Vacature tonen

Locatie

Alphen aan den Rijn
Gouda
Ridderkerk

Opleidingsniveau
HBO/WO

Salaris
n.t.b.

Contract
Vast

Functiecategorie
Samenstel

Als (Junior) Accountant AA kun jij voor onze ondernemers écht het verschil maken. Je neemt hen veel financiële zaken uit handen. Ben jij de betrokken en ambitieuze (Junior) Accountant die wij zoeken?

(Junior) Accountant AA

24-40 uur per week in Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk

Ben jij onze nieuwe Accountant Samenstel? Dan ben je in de volle breedte werkzaam voor je eigen klanten en bouw je een hechte relatie op. Zo kun je de ondernemer slim adviseren, zowel zakelijk als privé. Je bent in staat kansen en bedreigingen te signaleren en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan je klant. Daar sta je bij ons niet alleen voor, maar je kunt bij ons rekenen op de juiste vaktechnische begeleiding en directe feedback, zodat jij direct kunt laten zien wat je in huis hebt. Past deze vacature voor (Junior) Accountant AA bij jou?

Wat ga je doen als Accountant AA?

 • Je bent het aanspreekpunt voor je eigen klantenportefeuille in het MKB, je geeft advies en weet een vertrouwensrelatie op te bouwen
 • Je geeft leiding aan de samenstelopdrachten en je verzorgt de samenstelwerkzaamheden
 • Je werkt nauw samen met andere disciplines zodat de klant optimaal wordt ontzorgd
 • Je beoordeelt belastingaangiftes OB, IB en VPB en checkt deze eventueel in overleg met de Belastingadviseur
 • Je voert (mede) acquisitiegesprekken en draagt nieuwe klanten aan
 • Afhankelijk van je ervaring als (Junior) Accountant Samenstel begeleid je onze assistenten

Wat heb je nodig?

 • Naast je hbo-diploma Accountancy, heb je de titel Accountant AA al behaald of je studeert hier nog voor
 • Communicatieve (advies)vaardigheden
 • Je hebt 2-10 jaar ervaring op een afdeling Samenstel. Je hebt hierbij ervaring met het voeren van adviesgesprekken richting klanten, of bent toe aan deze volgende stap
 • Het vermogen om als (Junior) Accountant AA out-of-the-box te denken in het belang van je klant, om je klant zo optimaal te kunnen bedienen

Wat maakt het de moeite waard?

Bij Lansigt geven we je de vrijheid om je eigen pad te volgen als (Junior) Accountant Samenstel. Zo kun je de ondernemer in je loslaten. Dat draagt bij aan de liefde voor ons werk en dat werkt aanstekelijk. We zijn nieuwsgierig en leergierig en staan open voor nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Dat doe je niet alleen in, maar in een ervaren en energiek team van gedreven professionals. Daarnaast krijg je als (Junior) Accountant:

 • 30 vakantiedagen als je fulltime werkt
 • Een auto en iPhone
 • Een toegankelijke werksfeer vol uitdaging en verantwoordelijkheid
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken
 • Volop opleidingsmogelijkheden op persoonlijk en professioneel vlak

Waar kom je te werken?

Lansigt is een betrouwbare werkgever met ruim 135 enthousiaste medewerkers en de nodige ervaring in verschillende vakgebieden. Daardoor hebben we onze klanten de afgelopen 70 jaar écht verder kunnen helpen. Ons kantoor is toegankelijk en professioneel en kent een familiare sfeer. Een goede werk-privebalans vinden we heel belangrijk. Net als de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen als Relatiebeheerder. Onderzoek samen met ons waar je krachten liggen en ontwikkel die verder. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat. Durf jij deze uitdaging aan?

Geïnteresseerd?

Laat je gegevens achter via het formulier onderaan deze pagina. Dan hoor je binnenkort van ons. Je kunt solliciteren tot 31 juli 2019.

Lees ook de blogs van onze medewerkers. Bijvoorbeeld die van Mariëtte, die als Accountant AA helemaal op haar plaats is bij Lansigt. Of die van Greetje, die de Lansigt Academy als een mooie stok achter de deur voor haar ontwikkeling ziet. 

Minder tonen