Agathe was niet op zoek naar een andere baan – maar vond er toch één

Agathe is Gevorderd Assistent Accountant bij Lansigt. Ondertussen volgt ze de post-Bachelor opleiding en praktijkstage voor haar AA titel. Tot voor kort werkte ze nog niet bij ons. Benieuwd naar de keuze voor haar overstap? Lees het nu.

Agathe had een prima baan, bij een leuke werkgever, maar heeft toch een switch gemaakt. Nu is ze Gevorderd Assistent Accountant bij Lansigt én volgt ze een post-Bachelor opleiding en praktijkstage AA voor haar titel.   

Toekomstperspectief

Agathe den Besten is 21 jaar, bezit een gezonde dosis ambitie en denkt geregeld na over haar toekomst. ’Ik werkte al bij een interessant bedrijf, met leuke collega’s, maar stond na het afronden van mijn hbo-studie voor mijn gevoel toch op een splitsing. Welke kant wil ik op? Wil ik richting RA of AA? Wil ik blijven doen wat ik nu doe?’

Via LinkedIn ontving Agathe regelmatig berichtjes van bedrijven en recruiters. ‘Om meer duidelijkheid te creëren over mijn toekomst ben ik mezelf breder gaan informeren en op berichtjes ingegaan. Lansigt kwam al snel uit de koker als een bedrijf die de juiste aansluiting kon maken op mijn toekomstperspectief.‘

De redenen om voor Lansigt te kiezen

Na een tijdje wikken en wegen wist Agathe het: ‘Ik wil een goede mkb-accountant zijn en mezelf flink door kunnen ontwikkelen op een plaats waar de christelijke normen en waarden leidend zijn.’ Voor Agathe is het daarnaast belangrijk dat ze werkt op een jong kantoor, met een gemixte mkb-klantenportefeuille, waarbij het leer- en groeiaspect centraal staat. Doordat Lansigt de aansluiting op haar toekomstperspectief direct kon aanbieden heeft Agathe haar overstap gemaakt. 

Denk zelf ook eens na

Vraag jij jezelf wel eens af hoe ver je wilt komen? En of je bij je huidige werkgever wel echt op je plek zit? Ben je ambitieus en wil je werken bij een accountantskantoor waar we graag buiten de gebaande paden treden? Bekijk dan nu de vacatures en solliciteer. Of stuur een open sollicitatie als jouw droombaan er niet tussen staat.