Mathijs Remijn: Mocht al snel naar het buitenland!

Mathijs Remijn, nu Gevorderd Assistent Audit, werkte nog maar kort bij Lansigt toen hij voor een klant op het vliegtuig richting Canada stapte...

Sinds anderhalf jaar ben ik gevorderd assistent audit bij Lansigt. Hiervoor werkte ik bij een groot accountantskantoor, maar ik merkte dat ik meer tijd voor mezelf nodig had. Een betere balans tussen werk en privé. En dat is precies wat ik bij Lansigt gevonden heb. 

Reis naar Canada

Het leukste aan mijn werk? Dat ik bij zo veel verschillende bedrijven mag binnenkijken. Letterlijk. Zo heb ik morgen een rondleiding op het terrein van een recyclingsbedrijf. En vorig jaar mocht ik voor een vliegtuigbouwer naar Canada om in gesprek te gaan met de accountant daar en een rondleiding te krijgen bij het bedrijf van de klant. Echt te gek om te zien hoe die vliegtuigen gebouwd worden! Die reis is dan ook absoluut het hoogtepunt van mijn loopbaan bij Lansigt tot nu toe.   

Hecht team

Naast de goede werk-privébalans is de goede sfeer die hier hangt ook een groot pluspunt. We gaan regelmatig met alle assistent accountants iets leuks doen en vormen echt een hechte groep met z'n allen. Iedereen kent elkaar en niemand is een nummertje. Dat is bij een groot accountanskantoor toch al snel anders.

Tot snel?

Overweeg je om te solliciteren bij Lansigt? Vooral doen! Er liggen hier heel veel kansen voor je en ik weet zeker dat je je heel snel onderdeel van het gezellige team gaat voelen. Zelf heb ik mijn beginperiode hier namelijk als een warm bad ervaren! Wie weet tot snel?