De Benjamin van Lansigt

Met zeventien jaar is Jorian de jongste werknemer bij Lansigt. Hoe dat hem bevalt, lees je in zijn blog.

Dat ik met zeventien jaar de jongste werknemer van Lansigt ben, wist ik eigenlijk niet. Ik heb het me nooit eerder gerealiseerd en dat zegt heel veel over de sfeer hier, denk ik...

Gezellige mix

Het is hier een gezellige mix van jong en oud en iedereen is gelijk. Er zijn geen groepjes, we doen het echt met z'n allen hier. Iedereen staat altijd open voor een praatje, of het nu over werk of privé gaat. En ook niet onbelangrijk, we trekken er regelmatig met elkaar op uit tijdens een bedrijfsuitje. 

In de schoolbanken

Maar er wordt natuurlijk ook keihard gewerkt hier. Zelf werk ik van maandag tot donderdag als beginnend assistent accountant. Op vrijdag zit ik in de schoolbanken, want ik volg via Lansigt de studie HBO Accountancy. Ik werk hier pas sinds september 2016, dus het is moeilijk om een specifiek hoogtepunt in mijn loopbaan aan te wijzen. Wat me het meest verrast heeft, is dat mijn functie anders is uitgepakt dan verwacht, in de positieve zin. Ik had bijvoorbeeld niet verwacht dat ik in het eerste jaar hier al bij een klant zou zitten, laat staan dat dat in de eerste twee maanden zou gebeuren. Ik wil me binnen dit bedrijf graag ontwikkelen tot een accountant met een brede expertise, zodat ik alle vragen van klanten kan beantwoorden. Gelukkig zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg, dus dat gaat helemaal goed komen! 

Solliciteren

Wil je solliciteren bij Lansigt? Zeker doen! Je komt terecht in een gezellig team en krijgt alle kansen om uit te groeien tot de professional die je wilt zijn. Wie weet tot ziens!