De Lansigt Samensteldag 2019: ben jij er ook bij?

Alle medewerkers van de samenstelpraktijk van Lansigt komen bij elkaar op de Samensteldag. Een dag vol met vaktechnische onderwerpen, workshops en teambuilding. Ben jij hier binnenkort ook bij?

In januari 2019 vindt de derde Samensteldag van Lansigt plaats en komen alle medewerkers van de samenstelpraktijk bij elkaar in het Van Der Valk Hotel in Blijdorp. Een dag met vaktechnische onderwerpen, workshops en teambuilding, zodat iedereen vaktechnisch klaar is voor 2019. Mariëtte Zegveld is Relatiebeheerder en Teammanager bij Lansigt en organiseert deze dag. Wat kun je als onderdeel van het Samenstelteam hiervan verwachten?

“We zijn alweer ruim een maand bezig met de voorbereidingen,” vertelt Mariëtte. “We beginnen met het bedenken van een leerzaam en actueel thema. Dat bouwen we uit naar een complete dag met sprekers, workshops en andere activiteiten.” Op de Samensteldag komen bijvoorbeeld ook collega’s uit andere vakgebieden aan het woord, zoals compliance of uit advieswerkgroepen. “We verrassen de deelnemers op de dag zelf met de inhoud van de workshops. We proberen ieder jaar weer iets origineels te bedenken. Vorig jaar hebben we doormiddel van een boks-workshop geleerd feedback te geven en te ontvangen.”

Samensteldag over drie vestigingen heen

De Lansigt Samensteldag wordt voor de derde keer georganiseerd en de voorgaande edities waren een succes. Mariëtte: “Het is bedoeld voor iedereen die in de samenstelpraktijk werkt, over alle drie de vestigingen heen. Er is ’s avonds een gezamenlijk diner. Zo werken we ook met elkaar aan teambuilding.”

Evenement met inhoud

Vooropgesteld is het een evenement met inhoud. De dag met ruim 60 personen is zowel voor beginnende als ervaren medewerkers interessant. “Om het voor iedereen boeiend en nuttig te houden, splitsen we de groep op functieniveau. Zo krijgt iedereen de vaktechnische onderwerpen die van belang zijn voor hun eigen werkzaamheden.” Uiteraard zijn er aan de vaktechnische onderwerpen PE punten verbonden.

Tot snel op de Samensteldag

Wil jij ook onderdeel zijn van een team dat zich continu wil verbeteren en samen voor het beste resultaat gaat? Bekijk onze samenstel vacatures en misschien zien we je wel op de volgende Samensteldag in januari!