De saaie accountant? Die komt hier niet binnen

Lees hier waarom we bij Lansigt geen grijze muizen zoeken, maar kleurrijke, ondernemende professionals. Pas jij in het profiel?

Wie heeft op een verjaardagsfeestje de vooroordelen niet eens voorbij horen komen? “Ben je accountant? Is dat niet saai? Dan zit je zeker de hele dag alleen maar cijfers te controleren!” Bij sommige mensen bestaat er een wel erg hardnekkig beeld van de schuchtere, in het grijs geklede controller, die elke dag precies dezelfde taken te doen heeft en die humor op zijn best als een noodzakelijk kwaad ziet. Hoe anders is dat bij Lansigt, waar elke dag een avontuur is en we het ontstijgen van de middenmoot juist aanmoedigen!

Bij Lansigt gaan we graag op avontuur. En jij gaat mee. We moedigen je aan ongebaande paden te verkennen en zoeken geen grijze muizen, maar kleurrijke, ondernemende professionals. Bij ons zal je de schuchtere, saaie accountant niet tegenkomen. Die komt hier niet binnen.

Altijd in contact met de klant

Als je bij Lansigt werkt, zit je niet de hele dag met je neus in de cijfers. Natuurlijk, je bent accountant en het nodige controlewerk hoort daarbij. Maar bij Lansigt zien we je ook als een ondernemer, die in direct contact staat met zijn klanten en de klant in staat stelt te schitteren. Met onze drie kantoren in Gouda, Ridderkerk en Alphen aan den Rijn bedien je veel regionale klanten. Veelal ondernemers met elk hun eigen verhaal. Jij leert deze mensen kennen en kunt ze op die manier optimaal bedienen.  

Familiebedrijf met oog voor elkaar

Lansigt is een familiebedrijf. Ondanks de ruim 150 werknemers – en de ambitie om het komende jaar flink te groeien – hebben we veel oog voor elkaar. Op onze kantoren is er ruimte voor een persoonlijk praatje, een geintje en houden we rekening met elkaar. Oog voor mensen dus! 

Is elke dag iets nieuws leren saai?

Als accountant moet je op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Daarom bieden we bij Lansigt uitgebreide scholingsmogelijkheden. Op onze Lansigt Academy stroom je afhankelijk van je niveau in op één van onze drie trainingsprogramma’s. Als je elke dag iets nieuws leert, wordt het dan ooit saai?

Werken bij Lansigt

Wil jij ook werken op het kantoor waar je uitgedaagd wordt, veel contact met je klanten hebt en elke dag iets nieuws leert? Solliciteer op één van onze openstaande vacatures!