Durf te dromen – waar ben jij over tien jaar?

Droom je groot? Wij bij Lansigt wel. We denken graag vooruit en durven te filosoferen over de toekomst. Werken bij Lansigt is dan ook meer dan alleen een baan. Het is een avontuur! We nemen je mee op reis en geven je de middelen om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou vragen is een flinke dosis inzet en de bereidheid om boven de middelmaat uit te stijgen.

Hoe zie jij jezelf over tien jaar? Loop met ons mee door het traject van een typische Lansigt-trainee en zie wat je kunt bereiken.   

Eerst je HAVO diploma 

Je hebt je HAVO of VWO diploma op zak. De leukste vakken volgens jou? Economie, wiskunde en management & organisatie. Dat zijn ook precies de disciplines die je het eenvoudigst afgaan. En je wilt graag accountant worden. Dan start je bij Lansigt met de Traineeship Accountancy.

Het is de perfecte start van je carrière, want:

  • Wij betalen je studie Accountancy
  • Je werkt én studeert tegelijk
  • Je hebt direct een baan bij een professioneel kantoor met 135 medewerkers
  • Je stroomt daarna vloeiend door binnen Lansigt

Je Bachelor titel  

Tijdens je traineeship doe je al snel dezelfde werkzaamheden als een Assistent Accountant, zoals het samenstellen van jaarrekeningen of het beoordelen en boeken van administraties. Dit helpt je bij je studie, omdat je het geleerde direct in de praktijk brengt.

Je haalt dus keurig binnen vier jaar je Bachelor titel. En dan ga je je bezinnen op de volgende stap…

Binnen de Lansigt Academy neem je deel aan het Young Talent Programma.

Assistent Accountant in één van onze teams

Je bent nu net vier jaar bezig en op je 21e heb je je Bachelor Accountancy al binnen. Je werkt voor Team Samenstel . Inmiddels ben je al ingestroomd in ons Young Professional programma van de Lansigt Academy waar we je als een echte avonturier verder begeleiden in je carrière. Je leert meer over jezelf en bepaalt duidelijke doelen. Je werkt hard om je doelen te behalen, maar hebt genoeg tijd voor je vrienden, familie en een avondje stappen.

Op voor de AA-titel

Al enkele jaren draai je uitstekend mee binnen Lansigt als Assistent Accountant. Je beoordelingen zijn goed en je ligt prettig bij je collega’s. Dan is het tijd voor de volgende stap: de post-bachelor opleiding Accountant-Administratieconsulent. Je wilt namelijk werken aan je volgende doel: het opbouwen van relaties met onze klanten, die je echt laat schitteren door ze pro-actief en inhoudelijk sterk te adviseren en flink op de toekomstige ontwikkelingen te anticiperen.

Terwijl je werkzaam blijft op een van onze kantoren in Ridderkerk, Alphen aan de Rijn of Gouda studeer je hard voor je AA-titel. Na drie jaar is het zover: je schrijft je in in het accountantsregister van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en je bent officieel Accountant-Administratieconsulent. Je mag voortaan AA achter je naam zetten!

Tien jaar en twee titels

En zo ben je tien jaar, twee titels en vele ervaringen verder. Maar dat is natuurlijk pas het begin. Met de ervaring en know-how op zak ben je de sparringpartner geworden voor je klanten.

Is dit jouw droom? Begin vandaag nog met het realiseren van deze droom. Solliciteer voor het Traineeship Accountancy bij Lansigt.