"Een beetje humor is belangrijk"

Teus heeft een achtergrond in de detailhandel, maar is al 10 jaar Relatiebeheerder bij Lansigt. Lees hier waarom hij humor in zijn werk zo belangrijk vindt.

Inmiddels werk ik 20 jaar in de accountancy, waarvan 10 jaar bij Lansigt. Ik heb voor die tijd ook werkervaring opgedaan in de detailhandel. Een waardevolle ervaring waar ik in mijn werk bij Lansigt nog steeds de vruchten van pluk, omdat ik veel samenwerk met ondernemers. Ik begrijp hun vraagstukken, zorgen en alledaagse praktijk dus nog beter. 

Vertrouwenspersoon

Dat ik uit een heel andere hoek kom, was bij Lansigt geen probleem. Er zijn hier volop doorgroeimogelijkheden. De afgelopen jaren heb ik veel opleidingen gevolgd waardoor ik nu relatiebeheerder ben. Een geweldig beroep, omdat ik vertrouwenspersoon ben voor de meest uiteenlopende ondernemers en hen echt vooruit kan helpen, of er in lastige situaties zoals ziekte of overlijden voor hen kan zijn en ze kan ondersteunen met advies en passende oplossingen. Ik ben ook een aantal keer betrokken geweest bij bedrijfsopvolgingen van vader op kind. Dat zijn trajecten die soms jaren tijd in beslag nemen. Het is mooi om daar als relatiebeheerder een actieve en betrokken rol bij te spelen.

Een beetje humor

Die betrokkenheid is overigens echt een eigenschap die je moet hebben als je bij Lansigt aan de slag wilt. We zijn hier niet alleen betrokken richting de klant toe, maar leven ook mee met elkaar als collega's. Verder moet je er je schouders onder kunnen zetten, want we werken behoorlijk hard bij Lansigt. Maar het is niet zo dat we tachtig uur per week maken. Er is hier een goede werk- en privébalans, al heb je dat natuurlijk ook zelf in de hand. Tenslotte is het belangrijk dat je een beetje humor hebt, want we houden hier ook van gezelligheid op z'n tijd.

Tot ziens bij Lansigt?

Overweeg je om bij Lansigt te solliciteren? Ga de uitdaging aan, zou ik zeggen. Je komt terecht in een goede, gezonde en professionele omgeving waarin er veel ruimte is voor ontwikkeling. Klinkt dat als iets wat bij je past? Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer. Wie weet, tot ziens!