Hoe ver wil je komen?

Het verschil tussen ondernemen mét en zonder Lansigt? Dat ervaar je in ons unieke bordspel. Wij stellen niet alleen de jaarrekening samen, maar helpen onze ondernemers echt vooruit. Met advies op vele vlakken, van IT-innovatie tot personeelsbeleid. Gooi de dobbelsteen en zie hoe ver je komt!

Ganzenbord. Een niet al te moeilijk spel met velden die je helpen je doel te bereiken en velden waarvan je hoopt er niet te hoeven komen. Speelt jij het nog wel eens? Onze partner Pieter Slootweg ziet overeenkomsten tussen het bordspel en ondernemerschap. In dit blog vertelt hij daar meer over én deelt hij met jou ons unieke Lansigt bordspel

Ondernemen een spel?

Zonder ondernemen nu als spel te betitelen, zijn er wel degelijk overeenkomsten te noteren. Zoals de kansen die een ondernemer krijgt en de valkuilen die hij wil vermijden (maar oh, wat is dat soms lastig). Los daarvan is ondernemen heel andere koek dan een spelletje spelen. Het grootste verschil is dat ondernemers niet bij toeval op een veld terechtkomen. Ze hebben invloed op wat er gebeurt, kunnen erover nadenken. Ze kunnen anticiperen op marktontwikkelingen, op regelgeving, op hypes en op wat concurrenten doen of juist nalaten. 

Accountant die meedenkt

In onze gesprekken met ondernemers denken wij mee over deze onderwerpen. Omdat wij het van essentieel belang vinden dat het nadenken over de toekomst ook écht plaatsvindt. En niet in de waan van de dag vooruitgeschoven wordt totdat het te laat is en er wel actie moét komen. Spreekt dit jou aan? Dan is werken bij Lansigt wellicht iets voor jou. We hebben diverse vacatures en komen graag met jou in contact.

Accountant als extra pion

Als accountant kennen we het bedrijf van een ondernemer door en door, we weten welke vragen er op hem afkomen. We zien onszelf als de extra pion in het spel dat ondernemen heet. Een pion die aanzet tot het zetten van stappen en het concreet maken van ideeën. Dat doen we door kansen en valkuilen te bespreken en door samen alert te zijn. Wij gaan graag met ondernemers in gesprek. Altijd. Overal. Tot snel!

Download hier ons unieke Lansigt bordspel en speel samen met vrienden en/of familie ons ganzenbord. Ervaar hoe het is om een ondernemer te zijn, en waar we als Lansigt ondernemers mee kunnen helpen!