"Je weet nooit wat je kunt verwachten maar dat maakt het werk juist leuk."

Esther werkt al zestien jaar bij Lansigt en ontwikkelde zich van secretaresse tot loonadministrateur.

Ik werk al zestien jaar bij Lansigt. Ik heb in die jaren het bedrijf enorm zien groeien, maar vind het hier na al die tijd nog ontzettend fijn om te werken.

Snel schakelen

Als loonadministrateur kom ik met de meest uiteenlopende klanten in gesprek. De ene dag adviseer ik een klant met twee werknemers, de volgende dag stel ik de arbeidsvoorwaarden op voor een bedrijf met meer dan honderd medewerkers. Je kunt je voorstellen dat deze klanten totaal andere vragen hebben. Het is soms snel schakelen en je weet van tevoren nooit wat de dag je gaat brengen, maar dat maakt het werk juist leuk!

Van secretaresse tot loonadviseur

Zestien jaar geleden heb ik gesolliciteerd als secretaresse, maar kreeg de kans om mij te laten omscholen tot salarisadministrateur. Daarna maakte ik de stap naar loonadvies. Op de vraag wat ik van de doorgroeimogelijkheden bij Lansigt vind, heb ik dan ook een heel duidelijk antwoord: enorm goed! In mijn tijd bij Lansigt heb ik namelijk een mbo-studie, twee hbo-studies en verschillende cursussen afgerond.

Solliciteer!

Ik ben er zelf het levende bewijs voor: als je je wilt ontwikkelen, zit je bij Lansigt dus goed! Klinkt dat als iets voor jou? Bekijk onze vacatures en solliciteer!