Op avontuur: Alleen een treinkaartje in je hand

Bij Lansigt zoeken we mensen die graag buiten de lijntjes kleuren en de uitdaging niet uit de weg gaan. Dat dragen we ook graag uit. Weg met de middelmaat, wij willen uitzonderlijke mensen voor onze uitzonderlijke klanten! Maar zijn onze mensen ook echt avontuurlijk ingesteld? Zeker wel!

Begin dit jaar nog zagen we belastingadviseur Renger 7.000 kilometer door de sneeuw ploeteren voor een goed doel.  En deze zomer gaat (Junior) Controleleider Mathijs Remijn op pad met als startpunt Rotterdam en alleen een Interrail-ticket. 
 

Alleen een treinticket als startpunt

Mathijs Remijn: “Ik ga backpacken in Groot-Brittannië. En dat is alles wat ik weet. Ik heb een treinticket, dat brengt mij van Rotterdam via Brussel naar Londen. En vanaf dat punt heb ik niets gepland. Ik weet niet waar ik ga slapen, waar ik naar toe ga, wat ik ga doen. Ik zie het wel.”
 

Zo veel mogelijk in contact komen 

Voor Mathijs, bij een controle verantwoordelijk voor onder andere goede communicatie met alle partijen en het goed verloop van het proces, is het maar de vraag wat er gaat gebeuren. “Ik ben eerder op een backpack-reis in Sri-Lanka geweest, maar dat was met een groep. Nu ga ik alleen, dan ben je echt vrij en kun je je eigen plan trekken. Het is voor mij ook maar de vraag wat ik ervan ga vinden: misschien ben ik het na een week wel zat!”
 
“Ik wil zo veel mogelijk met mensen in contact komen. Dus ik ga overnachten in hostels of bij mensen thuis. En ik wil hoe dan ook langs Schotland, om whisky te proeven en een stukje cultuur te snuiven.”
 

Wat is jouw avontuur? 

Zie jij jezelf ook zo’n reis maken? Durf je zonder schroom op het onbekende af te stappen? Begin je volgende avontuur bij Lansigt! Dan beloven wij jou dat je over tien jaar nog steeds het avontuur in je werk ontdekt. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!