Praktijkcasus Risicogericht Samenstellen

Vandaag was de laatste dag van de Praktijkcasus Risicogericht Samenstellen vanuit de Haagsche Hogeschool. Een intensieve week, zowel voor de studenten als voor Lansigt, maar we kijken terug op een geslaagde week!

Vanuit ons kantoor willen we ons graag via dit soort initiatieven committen aan scholen. Via dergelijke evenementen hebben wij de mogelijkheid om toekomstige accountants kennis te laten maken met Lansigt. Naast dat we het belangrijk vinden om mee te kunnen geven dat er méér is dan de grote, bekende namen in de branche, is dit een uitgelezen kans om de groep daadwerkelijk te laten ervaren hoe het werken bij Lansigt is.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar… we merken geregeld dat exposure op dit soort dagen of weken, op de lange termijn werkt. Regelmatig komt het voor, dat studenten jaren na aanwezigheid bij zo’n event, toch aan ons terugdenken en nog eens contact opnemen. Mooi om te zien, dat dit dus indruk maakt en blijft hangen! Daarom doen we deze leuke “investering” maar wat graag!

Wil jij ook een beetje Lansigt-cultuur proeven en zien hoe deze week voor de studenten is verlopen? Via onderstaand filmpje heb je een sfeerimpressie.