Team Gouda op een ontspannend dagje uit

Bij Lansigt werken we op drie locaties: Gouda, Alphen aan den Rijn en Ridderkerk. Omdat we hard werken, maken we ook tijd vrij om de batterij af en toe flink op te laden. En bij voorkeur doen we dat terwijl we elkaar nóg beter leren kennen. Zo ging het team van vestiging Gouda onlangs op pad voor een ontspannend dagje uit.

En ook dan zoeken we een randje avontuur op. Deze keer wel gecombineerd met de rust en nostalgie van de jaren ’50. We gingen namelijk op een oldtimer Solex rijden. Het moet een apart gezicht geweest zijn, veertig mensen op snorfietsen met de kenmerkende voorwielaandrijving.

Ook partners welkom

Charnell Etnel is Beginnend Accountant bij Lansigt in Gouda en bezig met haar hbo-opleiding Accountancy. Ze was erbij op 13 juni. “Het was echt een mooie dag voor een uitje. We zijn ruim tweeëneenhalf uur op de Solex weggeweest. Door weilanden, een stuk door Moordrecht, langs de Hollandse IJssel, echt heel erg leuk.”
 
Niet alleen alle medewerkers van Gouda waren erbij: ook de partners waren uitgenodigd. Zo leren we elkaar ook privé beter kennen. Charnell: “Voor mij waren er sowieso veel nieuwe gezichten. Ik werk pas sinds februari bij Lansigt en had nog niet eens iedereen gezien! Maar het is ook erg leuk om de partners van je collega’s te ontmoeten op zo’n dag.”
 
Onderweg was er ruimte voor een hapje en een drankje en de dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. 
 

Ook werken in een team met aandacht voor jou

Wil jij ook werken in een team waar we ruimte maken om elkaar te leren kennen? Waar naast je professionele ontwikkeling ook aandacht voor jou als mens centraal staat? Bekijk onze vacatures en solliciteer.