Valentijnsdag: liefde voor het vak en de zaak

Op Valentijnsdag stuur jij jouw geheime geliefde misschien wel een kaartje. Of doe je gewoon een iets extra’s voor je partner. Bij Lansigt proberen we eigenlijk altijd net wat meer voor elkaar te doen. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s. Dat komt voort uit onze liefde voor het vak én voor de zaak. Lees hier wat onze medewerkers over hun liefde voor het vak én voor Lansigt te zeggen hebben.

“De kans om te groeien”

Savannah Kloppert is Gevorderd Assistent Audit: “Lansigt is niet te groot, en niet te klein. Je ziet hier geen vreemde gezichten. Je weet wat je aan elkaar hebt en je krijgt hier de kans om te groeien.”

“We geven elkaar lof en waardering”

Dat zijn de woorden van Pieter van der Kwaak, Algemeen Directeur van Lansigt. Hij vertelt: “Bij Lansigt werken mensen die in alle oprechtheid hun werk heel goed (willen) doen. Dus zeggen wij: we kijken naar elkaar vanuit een positieve grondhouding en geven elkaar lof en waardering. Het is heel belangrijk dat we trots zijn.”

“We mogen trots zijn op het feit dat we accountants zijn, dat we voor hele mooie klanten werken en hele interessante opdrachten doen. We voegen echt iets toe aan de bedrijven waarvoor we werken. Dat maakt dat er binnen Lansigt met vol enthousiasme en plezier wordt gewerkt. Vanuit innerlijke drive ondernemers verder brengen. Dat geeft energie!”

“De accountancy-sector staat bekend om zijn relatief grote verloop: bij Lansigt gaat dat niet op. Een signaal dat mensen hier hun draai goed weten te vinden en loyaal zijn.”

“Gaat het goed met je?”

Martijn van Veelen is jarenlang Relatiebeheerder bij Lansigt geweest. Inmiddels is hij met pensioen, maar hij weet precies waarover hij praat. “Er wordt altijd goed naar je geluisterd bij Lansigt: gaat het goed met je, heb je het naar je zin? Als je zelf je kansen wil pakken is er bij Lansigt alle ruimte voor ontplooiing. Er is ook heel veel aandacht voor vaktechnische ontwikkeling.”

“Veel meer aandacht voor de mensen”

Mariëtte Zegveld is Accountant AA en vind vooral de mentaliteit bij Lansigt te prijzen. “Qua professionaliteit doet het echt niet onder voor een groot kantoor. Het niveau is net zo hoog. Maar wat het verschil maakt is de mentaliteit. Bij Lansigt is veel meer aandacht voor de mensen.”

Vind ook de liefde terug met Lansigt

Wil jij ook de passie voor het accountancy-vak ervaren? Dan is een nieuwe uitdaging bij Lansigt precies wat je nodig hebt. Lees hier meer!