Van eigen kantoor naar een bureau bij Lansigt

John van Beelen verliet zijn eigen accountantskantoor voor een plek bij Lansigt. Hoe die overstap is bevallen, vertelt hij je graag!

Sinds eind februari 2016 werk ik bij Lansigt. Daarvoor was ik mede-eigenaar van een accountantskantoor met twintig werknemers. Een hele overstap dus! Toch heb ik geen moment spijt gehad van mijn beslissing. 

Breed speelveld

Een groter kantoor betekent een breder speelveld en meer diversiteit. En zo ervaar ik dat ook echt, want ik zit aan tafel bij heel verschillende klanten. Daarbij heb ik dezelfde verantwoordelijkheden en krijg ik veel vrijheid in mijn werk, bijvoorbeeld in het contact met cliënten. Je kunt je voorstellen dat ik - met de ervaring van een eigen kantoor op zak - liever niet vastzit in allerlei stramienen en structuren. Dat is bij Lansigt gelukkig ook totaal niet het geval. Wat me verder aanspreekt aan Lansigt is de open sfeer die hier hangt. Je kunt hier alles tegen iedereen zeggen en overal je ideeën spuien. 

Solliciteren? Doen!

Ik zou je zeker aanraden om bij Lansigt te sollicteren. Waarom? Er hangt hier een supergoede sfeer, de cliënten zijn ontzettend divers en het werk is nooit eentonig. Aan het begin van de dag weet je nooit welke verrassingen er die dag op je pad komen. Bovendien vind je hier alle ruimte om je dromen waar te maken. Ben je ambitieus en heb je zin om je te ontwikkelen? Dan weet ik zeker dat er bij Lansigt een mooie toekomst op je wacht.