Gevorderd Assistent Audit

Bij Lansigt leer je de kneepjes van het vak. Zo kun jij je als Gevorderd Assistent Audit iedere dag ontwikkelen, om door te groeien tot Controleleider – en verder! Bij ons kun je niet alleen genieten van een gedegen vaktechnische opleiding, maar mag je ook een avontuurlijke toekomst tegemoetzien.

Bekijk alle vacatures

32-40 uur per week in Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk

Wie wij zijn? Wij zijn een professioneel top-20 auditkantoor, met veel expertise in huis. Maak vooral gebruik van die expertise! Blijf vooruitdenken, zorg ervoor dat je iedere dag kwaliteit levert en houd focus op de échte risico’s. Alleen op die manier kun jij je talent én karakter blijven ontwikkelen.

Dit doe je natuurlijk in combinatie met je opleiding tot Register Accountant (RA). Mede daarom krijg je bij ons gelijk de nodige verantwoordelijkheden, zodat je kunt laten zien wat je in huis hebt. Die verantwoordelijkheden houden overigens niet in dat je eerst een heel traject moet doorlopen voordat je iets gaat doen, integendeel. Na een paar introductiedagen nemen we je graag mee naar de klant.

Kortom: wij bieden je alles om ervoor te zorgen dat jij in je werk kunt excelleren!

Wat ga je doen als Gevorderd Assistent Audit? 

 • Inschatten van (jaarrekening)risico’s en planning van de werkzaamheden;
 • Verrichten van (jaarrekening)controlewerkzaamheden;
 • Identificeren van risico’s vanuit de IT-omgeving voor de klant en voor de jaarrekeningcontrole;
 • Opstellen van procesbeschrijvingen waarbij de rol van IT niet uit het oog wordt verloren;
 • Het begeleiden van de Beginnend Assistenten.

Wat breng je mee als onze nieuwe Gevorderd Assistent Audit? 

 • Een vwo-diploma, relevant propedeusediploma of hbo-diploma;
 • Je studeert voor Register Accountant of je hebt de ambitie om het RA-traject te gaan volgen;
 • 2-4 jaar ervaring binnen de accountancy, op een Audit-afdeling;
 • Kritische en kwaliteitsgerichte houding;
 • Inlevingsvermogen en inventiviteit;
 • En last but not least: passie voor het vak!

Wat maakt het de moeite waard? 

Laten we het volgende vooropstellen: wie bij Lansigt werkt, heeft passie voor het vak. Dat werkt aanstekelijk – zéker omdat je daardoor voortdurend omringd wordt door andere gedreven en enthousiaste collega’s. Heb je vragen? Dan kun je vanzelfsprekend altijd bij hen terecht. En die vragen die heb je, want wij verwachten een nieuwsgierige en leergierige houding van je. Zo sta je open voor nieuwe kennis en de bijbehorende kansen. Daar staat tegenover dat je binnen je energieke en ervaren team veel vrijheid krijgt om je eigen pad te volgen. Laat de ondernemer in je los.

Verder bieden wij je als Gevorderd Assistent Audit: 

 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een auto van de zaak, een iPhone en een laptop;
 • Gedegen begeleiding van vakspecialisten;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en verantwoordelijkheden;
 • De kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen met de Lansigt Academy;
 • Een uitdagende functie binnen een toegankelijke organisatie.

Waar kom je te werken?

Ondernemers echt verder helpen. Dat is waar Lansigt al ruim 70 jaar voor staat. Dat kan echter alleen als je kunt rekenen op gedreven en ambitieuze medewerkers. Bij Lansigt werken inmiddels 150 gedreven enthousiastelingen, binnen verschillende vakgebieden. Dat enthousiasme vinden we belangrijk. Daarom zorgen we onder meer voor een goede sfeer op kantoor, die familiair is en betrokken, waar ruimte is voor balans tussen werk en privé.

We verkennen met jou de mogelijkheden om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten, en als Gevorderd Assistent Audit leren we je graag het vak. Er is dan ook ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; goede begeleiding hebben we hoog in het vaandel staan. Sterker nog: we hebben een compleet opleidingsprogramma ontwikkeld, zodat jij iedere dag alles uit je carrière kan halen: de Lansigt Academy.

Klinkt als een uitdaging? Dat is het ook. Het is hard werken, maar met de juiste instelling en ambitie, moet dat voor jou geen probleem zijn. Wij zorgen er in elk geval voor dat jij ook over tien jaar nog steeds met plezier naar je werk gaat.

Wil jij Gevorderd Assistent Accountant AA bij ons worden? 

Solliciteer dan naar deze functie via de button. Wil je liever eerst samen een vrijblijvende kop koffie of thee drinken, of alleen telefonisch de mogelijkheden bespreken? Kies dan voor kennismaken en we nemen snel contact met je op!