Het avontuur bij Lansigt gaat beginnen!

Wij nodigen jou, onze nieuwe collega, van harte uit op 2 september 2019 om jouw nieuwe avontuur te beginnen. Tijdens onze introductiedag maak je kennis met je collega's, Lansigt en je avontuurlijke zelf. We hebben een programma vol gezelligheid, uitdaging én nuttige informatie. Heb je er net zo veel zin in als wij? Op deze pagina vind je alle informatie én een belangrijk formulier om in te vullen! Want... De jacht op de Lansigt Mol begint NU!

Programma

Op 2 september verwachten wij jou vanaf 08:15 op kantoor in Alphen aan den Rijn, aan de Herenweg 113. Om 08:30 beginnen we met een lekker ontbijtje en daarna gaat het programma van start. De ochtend is gevuld met verschillende presentaties, de jacht naar de Lansigt Mol en kennismaken met elkaar. Na de lunch met alle collega's in Alphen, vindt er 's middags een gezamenlijke Excel-cursus plaats. Afhankelijk van jouw ervaring, neem je hieraan deel of is er een alternatief programma. Hierover nemen wij later nog contact met je op. We ronden de dag tegen 16:30 weer af.

Fotoshoot

Tijdens de dag zullen er foto's gemaakt worden en ga je zelf ook op de foto. Van iedere nieuwe collega maken wij namelijk portretfoto's. Bedenk daarom goed welke kleding je aantrekt en draag geen fijne stippeltjes/streepjes of knallende kleuren op je kleding. Ook witte kleding wordt afgeraden i.v.m. de witte achtergrond. Wij raden voor zowel de dames als de heren een jasje aan, zodat je armen bedekt zijn. Als je twijfelt over welke kleding gepast is: mail, bel of app Miranda gerust!

Vervoer

Omdat veel van jullie van ver moeten komen, regelen wij (deels) vervoer om in Alphen te komen. Op zowel de vestiging Gouda als vestiging Ridderkerk, zal maandagochtend een collega vertrekken met wie jullie kunnen meerijden. In het formulier onderaan de pagina kan je aangeven of je hier gebruik van wil maken. Als we alle reacties verzameld hebben, maken we per 'auto' een appgroep aan voor de verdere details. Daarnaast is het mogelijk om opgehaald te worden vanaf station Alphen, als je dat wil kan je dit ook aangeven op het formulier. De nieuwe collega's van Team Audit die een auto krijgen, rijden op 2 september hierin weer naar huis.

Je eerste werkweek

Na 2 september begint jouw nieuwe baan natuurlijk pas écht. Daarom hierbij alvast een indicatie van hoe je eerste werkweek eruit komt te zien. Verdere details hierover komen vanzelf jouw kant op vanuit je teammanager of collega's.

  • Team Audit Alphen & Ridderkerk: op dinsdag 3 en woensdag 4 september worden jullie verwacht op vestiging Ridderkerk voor de Audit Startdagen. Hierna gaan jullie mee in de planning en start het 'gewone' werk.
  • Team Samenstel Alphen: vanaf dinsdag 3 september worden jullie verwacht op kantoor in Alphen en krijgen jullie je eigen werkplek.
  • Team Samenstel Gouda: vanaf dinsdag 3 september gaan jullie starten op kantoor in Gouda, met 's avonds direct het teamuitje! Hierover informeert Koen jullie. 
  • Team Samenstel Ridderkerk: vanaf 3 september is jullie werkplek gereed om te starten op kantoor in Ridderkerk.

Vestigingsfeesten

Jullie vallen met jullie neus in de boter... Want september en oktober zijn feestmaanden! Hierbij nodigen wij jullie direct uit voor de vestigingsfeesten, zodat deze alvast in jullie agenda staan. Jullie partners zijn ook van harte welkom! 

  • Alphen: donderdag 26 september
  • Gouda: donderdag 3 oktober
  • Ridderkerk: donderdag 12 september

Tot slot...

Wie is de Lansigt Mol?! Dat is dé grote vraag op 2 september! Ter voorbereiding op dit avontuur, vragen wij jullie om uiterlijk zondag 25 augustus dit formulier in te vullen, zodat jullie alle informatie hebben om op zoek te gaan naar de Lansigt Mol... Wij leggen de Molboekjes vast klaar: tot 2 september! 

Organisatoren Introductiedag 2019 - Michelle (Directiesecretaresse) en Miranda (Recruiter)