(Junior) Controleleider

Wil jij werken als controleleider bij een top-20 auditkantoor? Ben je niet bang om gebaande paden te verlaten? Wil je onderdeel zijn van een team met gezonde groei-ambities? En ben je geknipt om de schakel te zijn tussen assistent accountants, de klant en de extern accountant bij het leiden van een audit? Solliciteer!

Bekijk onze vacatures

Wat we zoeken in een controleleider

Wil jij het avontuur aan met Lansigt? Voor onze functie van (Junior) Controleleider RA zoeken we iemand die aan het studeren is voor zijn of haar RA of in het bezit is van een RA-titel. Je hebt al een paar jaar relevante werkervaring met het aansturen van assistenten en met klantcontact in het MKB. Je bent de schakel tussen je klant, de externe accountant en onze assistenten.

Daarnaast beschik je over een kritische en onderzoekende houding. Je bent kwaliteitsgericht en blijft dat ook onder druk van verschillende partijen.

Je taken als controleleider

Ga je bij Lansigt aan de slag als (Junior) Controleleider RA? Dan houd je je bezig met een breed takenpakket. Tot jouw werk behoort onder andere het leiden van financial statement audits en advies geven aan je klant. Je fungeert als rechterhand van de extern accountant of de Audit manager. Je coacht onze assistenten en bent mentor van de young professionals. Je bent een kei in het uitwerken van de risk analysis en kunt deze vertalen in tests of controls en substantive procedures. Meer over je takenpakket lees je in de vacacturetekst.

Teams bij Lansigt

Als Accountant RA kom je in Team Audit terecht.

Waarom je controleleider bij Lansigt wordt

Bij Lansigt kom je terecht bij een top-20 auditkantoor. Een kantoor met een nuchter, maar avontuurlijk karakter. Bovendien kom je op een audit-afdeling terecht die de laatste jaren mooi is gegroeid en bovendien de ambitie heeft om op een gezonde manier nóg verder te groeien. Daar kun jij een belangrijke rol in spelen. 

  • Bij Lansigt werken we hard, maar waken we ook voor een goede werk-privé balans
  • Bij ons kom je terecht in een ervaren en energiek team dat je met meedenkt en je stimuleert buiten gebaande paden te treden
  • Je krijgt de vrijheid je eigen pad te volgen en de ondernemer in jezelf te vinden

Ook de arbeidsvoorwaarden zijn bij ons prima in orde. Zo krijg je een salaris tussen de € 2.850,- en € 5.400,-, een auto, een iPhone en dertig vakantiedagen bij een fulltime werkweek. Maar ook: een goede overurenregeling en flexibele werktijden.

Meer weten over deze functie

Wordt jij controleleider bij Lansigt? Wil je meer informatie over deze baan? Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.