Welkom bij Lansigt!

Make it simple. Make is memorable. Make it inviting to look at.
Make it fun to read. – Leo Burnett

Bij Lansigt accountants en belastingadviseurs B.V. willen we:

  • medewerkers en klanten aanzetten hun uitdaging te realiseren
  • ruimte bieden voor ontwikkeling
  • op een verantwoorde manier laten zien hoe we zaken hebben afgesproken.

Dat geeft ruimte om bezig te zijn met onze klanten zodat wij hen helpen hun uitdaging te realiseren. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. De blik gericht op die ene stip aan de horizon en niet bang om ongebaande paden te verkennen. Zo ontstijgen we de middelmaat. Dat geeft energie. Op naar de toekomst! Hoe ver wil je komen?

Het personeelshandboek van Lansigt is van toepassing op alle medewerkers in dienst bij Lansigt en maakt onderdeel uit van de arbeidsovereenkomst. Iedere medewerker ontvangt een exemplaar bij zijn of haar arbeidsovereenkomst. Daarnaast is de meeste recente versie van het handboek altijd terug te vinden in Filelinx.

Stagiaires die bij Lansigt accountants en belastingadviseurs B.V. hun stage of afstudeeronderzoek verrichten, zijn geen medewerker in de zin van de arbeidswet. Dit betekent dat zij geen aanspraak kunnen maken op de voorwaarden zoals deze zijn opgenomen in dit personeelshandboek. In de stageovereenkomst worden de specifieke afspraken tussen student, school of universiteit en Lansigt accountants en belastingadviseurs vastgelegd.