Relatiebeheerder samenstel

Als Relatiebeheerder Samenstel ben je vertrouwenspersoon voor een ondernemer. Je bent de adviseur die zijn of haar klanten écht vooruit wil helpen met passende oplossingen en aanbevelingen.

Bekijk vacatures

Een ondernemer heeft een trusted advisor nodig die hem stimuleert het beste uit zichzelf en zijn onderneming te halen. Daarom gaan we bij Lansigt het avontuur niet uit de weg, maar zoeken we het juist op. Kun jij een ondernemer slim adviseren en signaleer je kansen en bedreigingen? Dan is de functie van Relatiebeheerder Samenstel iets voor jou!

Wat zoeken we in een relatiebeheerder samenstel

Je beschikt over adviesvaardigheden en analytische vaardigheden. Je bent een commercieel ingestelde leider die altijd gericht is op kwaliteitsverbeteringen. Je bent onafhankelijk, kunt goed organiseren en bent in staat om anderen te overtuigen.

Bij Lansigt zoeken we mensen die betrokken zijn. Naar elkaar als collega’s en naar de klant. Je bent bereid om hard te werken voor een mooi resultaat en je bent kritisch en ambitieus ingesteld. Je hebt een hbo-diploma Accountancy in je bezit en je AA-titel behaald (of je studeert hier nog voor). Daarnaast verwachten we dat je minimaal vier jaar ervaring hebt op een Samenstel afdeling.

Wat doe je in deze functie

Als Relatiebeheerder Samenstel ben je het aanspreekpunt voor je eigen klanten in het MKB. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met deze mensen en geeft leiding aan de samenstelopdrachten en verzorgt ook zelf samenstelwerkzaamheden. Verder beoordeel je belastingaangiftes OB, IB en VpB. Een onderdeel van je werk is het breed adviseren van klanten en beoordelen wanneer specialisten van andere disciplines ingeschakeld kunnen worden.

Waarom wil je dit bij Lansigt

Bij Lansigt krijg je de vrijheid om je eigen pad te creëren. Je werkt in een team van energieke professionals en kunt je klanten echt verder helpen. We geven je nog drie redenen om Relatiebeheerder Samenstel bij Lansigt te worden:

  • Lansigt is een toegankelijk kantoor met ruim 130 medewerkers en een familiaire sfeer, waarbij de persoon centraal staat.
  • Bij ons zul je je niet vervelen: wij bieden je de uitdagingen, jij moet ze aangaan! In overleg kun je de functie invullen zoals jij het wilt.
  • Bij Lansigt werken we hard, maar hebben we altijd aandacht voor de persoon.

Unieke voorwaarden

In je arbeidsvoorwaardenpakket nemen we nog een aantal unieke voorwaarden op. Zo krijg je 30 vakantiedagen, kun je gebruik maken van flexibele werktijden en kun je thuiswerken. Ook hebben we een overuren regeling waarin je mag kiezen: we betalen je overuren uit met een toeslag of je ruilt ze in voor vrije uren!

Ga je de uitdaging aan?

Kijk snel in het vacature-overzicht om te zien of je droombaan ertussen staat. Of stuur een open sollicitatie. Dat mag best met een knipoog. Zoals Relatiebeheerder Teus zegt: “Tenslotte is het belangrijk dat je een beetje humor hebt, want we houden hier ook van gezelligheid op z’n tijd!”