Traineeship Accountancy Audit

Wil jij accountant worden? Kies dan voor de ideale manier om het vak te leren: door te werken én te studeren met ons Traineeship Accountancy Audit. Bekijk onderstaand de vacature!

Bekijk vacatures

Bij Lansigt kom je niet bij zomaar een accountantskantoor terecht. Wij zijn een top 20-auditkantoor met als doel onze klanten boven zichzelf uit te laten stijgen. We zijn allergisch voor middelmatigheid en stimuleren jou en ondernemers het beste uit zichzelf te halen. Durf jij het avontuur met ons aan? Begin aan ons Traineeship Accountancy Audit!

De ideale manier om het vak te leren

Heb je een VWO diploma of HBO-propedeuse op zak en ben je klaar om een volgende stap te zetten? Ons Traineeship Accountancy Audit is de ideale manier om het accountantsvak in de vingers te krijgen. Je volgt één dag per week de Nyenrode opleiding Accountancy en werkt vier dagen per week bij ons op kantoor. Je wordt begeleid door professionals met jaren ervaring in het vak. Je doet deels dezelfde werkzaamheden als een Assistent Accountant. Het is de ideale springplank naar een succesvolle toekomst, omdat je direct meedraait in een team en inhoudelijk taken krijgt.

Natuurlijk vragen we ook iets van jou. Namelijk ambitie, een kritische blik en de wil om jezelf te ontplooien.

Wat doe je in je Traineeship Accountancy Audit

Je houdt je als Trainee Accountancy Audit bezig met het inschatten van (jaarrekening)risico’s, het verrichten van controlewerkzaamheden, identificeren van risico’s vanuit de IT-omgeving en het opstellen van procesbeschrijvingen. Je rol is meer IT-gericht en data-gedreven dan die in het Traineeship Accountancy Samenstel. Daarnaast studeer je natuurlijk voor je Master in Accountancy en word je begeleid door onze professionals met jarenlange ervaring.

Waarom je je Traineeship Accountancy Audit bij Lansigt wilt volgen

Je kunt je Traineeship Accountancy bij veel kantoren volgen. Waarom wil je dit bij Lansigt? We geven je drie redenen:

  • Bij Lansigt investeren we veel in jouw ontwikkeling. Wij zorgen voor de kansen, jij moet ze alleen zelf pakken!
  • In onze toegankelijke cultuur kent iedereen elkaar. We werken hard, maar hebben ook veel aandacht voor jou als persoon.
  • Jij bent bij Lansigt net zo belangrijk als onze klanten: over tien jaar heb je nog steeds plezier in je werk! En wij vergoeden je opleiding.

Meer weten?

Is het Traineeship wat voor jou? Of ga je liever de Samenstel kant op? We bespreken de mogelijkheden graag met je. Neem gerust contact met ons op!