Traineeship Accountancy Samenstel

De ideale manier om het Accountancy vak onder de knie te krijgen is door te werken en te studeren. Dat kan met ons Traineeship Accountancy Samenstel. 

Bij Lansigt kom je terecht in team Samenstel, waar het adviseren van de klant centraal staat. Ons doel is om klanten boven zichzelf uit te laten stijgen. Met middelmatigheid hoef je bij ons én onze klanten niet aan te komen! Durf je het avontuur aan? Begin aan ons Traineeship Accountancy Samenstel!

De beste manier om je ambities waar te maken

Ons Traineeship Accountancy Samenstel is de beste manier om je eerste stappen in de Samenstelpraktijk te zetten. Heb jij je HAVO of VWO diploma op zak en wil je de volgende stap zetten? Kies voor werken en leren bij Lansigt.

Je volgt één dag per week de hbo-opleiding Accountancy en werkt vier dagen per week op kantoor. Je draait al snel mee in het team, waardoor je snel stappen maakt. Je doet deels dezelfde werkzaamheden als een Assistent Accountant. Je begeleiding is professioneel en ervaren.

Heb jij de nodige ambitie, een kritische blik en ben je in staat om de kansen die je krijgt aan te pakken?

Wat doe je in je Traineeship Accountancy Samenstel?

Als Trainee Accountancy Samenstel houd je je bezig met bijvoorbeeld het opstellen van managementrapportages, beoordelen en boeken van administraties, opstellen van belastingaangiftes OB, IB en VpB en het samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen. Daarnaast studeer je natuurlijk voor je bachelor Accountancy en word je intern bij ons verder opgeleid tot trusted advisor.

Waarom je je Traineeship Accountancy Samenstel bij Lansigt wilt volgen

Je kunt je Traineeship Accountancy bij veel kantoren volgen. Waarom wil je dit bij Lansigt? We geven je drie redenen:

  • Wij creëren de kansen, jij pakt ze. Bij Lansigt investeren we veel in je ontwikkeling en we verwachten dat je dat zelf ook doet, bijvoorbeeld via onze  Lansigt Academy.
  • Bij ons luncht de directie gewoon mee in de kantine. Dat tekent onze open cultuur, waarin we elkaar kennen. We werken hard, maar hebben aandacht voor elkaar.
  • Over tien jaar ga je nog steeds met plezier naar je werk, omdat je je continu blijft ontwikkelen in een betrokken organisatie.

En wij vergoeden natuurlijk je opleiding.

Meer weten?

Is het Traineeship wat voor jou? Of ga je liever de Audit kant op? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken!