Loon Advies en HR Solutions (LAHRS)

Heb jij iets met personeel en arbeid? Zoek jij graag de best mogelijke match? Wanneer je dit interessant vindt, is ons specialisme Loon Advies en HR Solutions (LAHRS) wel iets voor jou. Wij nemen de ondernemer veel werk uit handen, zodat hij zich op zijn werkzaamheden kan focussen. Niet alleen zoeken wij de beste medewerkers op de juiste plek, maar ook regelen we alle administratie die hierbij kan kijken. 

Heel breed specialisme

Als LAHRS bij jou past, dan kun je rekenen op veelzijdige werkzaamheden. Van salarisadministratie en contracten tot HRM-zaken en fiscale, sociale en juridische dienstverlening. De wet- en regelgeving op dit vlak wijzigt continu, dus het is belangrijk om hier goed van op de hoogte te blijven. De ene klant zul je volledig ondersteunen, een andere klant heeft slechts met een deel van de werkzaamheden ondersteuning nodig.

LAHRS Online

Personeelsadministratie, salarisadministratie, verlofregistratie, verzuimregistratie, urenregistratie: dat doet een ondernemer uiteraard allemaal volgens de laatste wettelijke regelingen. Toch? Het is voor hen vaak een absolute crime. Wie slim is, kiest voor LAHRS Online.  Met deze super eenvoudige online webapplicatie hoef jij weinig meer te doen en heb je toch inzicht in de personeels- en salarisadministratie. Zo kun je gedegen advies blijven geven.

Is LAHRS iets voor jou?

Wanneer je je graag wilt ontwikkelen op het gebied van Loon Advies en HR Solutions, komen we graag met jou in contact. Onder het genot van een kop koffie maken we graag kennis met je!

Bekijk Loon & Advies vacatures