Lansigt Academy: accountancy opleiding en ontwikkel­programma

Wij stimuleren onze klanten graag om vooruit te kijken, te blijven dromen en vast te houden aan hun doelen en ambities. Logisch dus dat we dat ook bij jou doen. Met onze Lansigt Academy helpen wij jou om jouw ambitie aan te jagen.

Opleiding en ontwikkeling zijn enorm belangrijk om te blijven groeien als professional, maar ook als mens. Binnen Lansigt helpen wij onze medewerkers dan ook graag het beste uit zichzelf te halen. Met onze Academy bieden wij jou een scala aan opleidingsactiviteiten, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Op zakelijk én persoonlijk vlak.

Nieuwe wegen ontdekken

Waar wil jij je in ontwikkelen? Welke nieuwe paden wil jij banen? Ben je een vliegende-start-maker, een nieuwe-mogelijkheden-bedenker, of een alles-uit-het-team-haler? Wat je talenten en ambities ook zijn, je blijft ze ontwikkelen en zult telkens weer nieuwe wegen ontdekken op de Academy.

Een uitdaging voor elke medewerker

Of je nu een enthousiaste, ambitieuze starter bent of een doorgewinterd professional: voor elk ervaringsniveau bieden wij een uitdagend programma en opleidingstraject, wat bestaat uit onder andere persoonlijke ontwikkeling, training on the job en praktijkopleiding. Zodat jij jezelf als accountant – beginnend of gevorderd – elke dag met succes opnieuw uitvindt.

Meer weten over het vakgebied accountancy? Ontdek wat accountancy is en wat een accountant doet.

De drie accountancy opleidings- en ontwikkelprogramma’s

Bij Lansigt willen we samen verder komen. Samen met jou als ontdekkingsreiziger. Daarom bieden we een drietal uitdagende opleidings- en ontwikkelprogramma’s, afhankelijk van op welk punt in de levensweg van een accountant jij je bevindt. Je gaat het avontuur aan in een van deze programma’s, elk vernoemd naar een ontdekkingsreiziger net als jij – David Livingstone, Amelia Earhart en Neil Armstrong:

  • Programma Young Talent: Ben jij een startende aanjager die graag eigen keuzes maakt? Die vol nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zit? Dan ben je net als David Livingstone, de naamgever van dit programma voor jong talent. Hiermee bieden we je alle ruimte om te ontdekken waar je energie van krijgt en waarin jij jezelf verder wil ontwikkelen. Onder de vleugels van een directe collega met veel ervaring word je opgeleid tot accountant, om vervolgens in die rol onze klanten te helpen hun ambities waar te maken.
  • Programma Young Professional: Jij zit nog in de beginfase van je carrière, maar bent nu al op zoek naar nog meer mogelijkheden om jezelf iedere dag te verbeteren. Je bent ambitieus en werkt graag, maar leeft net zo graag. Bij Lansigt krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen als mens en professional. Want je bent allebei. In dit programma, vernoemd naar Amelia Earhart, krijg je de kans om net als deze vliegenier je loopbaan vleugels te geven en de vaart erin te houden. Terwijl we samen zoeken naar balans, zodat jij op alle fronten het beste van jezelf kunt laten zien.
  • Programma Professional: Als inmiddels doorgewinterd professional heb je al aardig wat kennis, ervaring en creativiteit op zak. Deze zet je in alle vrijheid in om complexe vraagstukken in volle breedte op te pakken. Samen met je team. Klaar voor je rol als mentor? Met dit Neil Armstrong-programma helpen we je het beste uit jezelf te halen en zo ook anderen iedere dag weer te inspireren en coachen. Zodat je jezelf én anderen laat excelleren. Met intervisie en zowel inhoudelijk als vaktechnische trainingen werk je voortdurend aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo blijf jij geen moment stilstaan.

Naast deze drie programma’s worden er verschillende andere opleidingsmomenten per persoon ingepland. Zodat je uiteindelijk een weg die helemaal van jou is bewandelt.

Samen ambities aanjagen

Wil je werken bij een accountantskantoor waar je wordt uitgedaagd en waar je jouw dromen waar kunt maken? Bij Lansigt kan dat. Samen houden we jouw ambities springlevend. Je ontwikkelt je in je eigen discipline, kunt rekenen op een uitdagend takenpakket en leert van je betrokken collega’s. Laat je inspireren door hun verhalen: