De Lansigt Academy: op maat gemaakt ontwikkel­programma in aanvulling op jouw accountancy opleiding

Wij stimuleren onze klanten graag om vooruit te kijken, te blijven dromen en vast te houden aan hun doelen en ambities. Dit kan alleen als onze professionals ook blijven groeien en ontwikkelen. Niet alleen in vaktechniek, maar ook als mens. Lansigt is een opleidingshuis dat deze groei stimuleert.

De Lansigt Academy vormt het fundament van alles dat wij doen als opleidingshuis, om zo onze professionals optimaal te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Onze Academy biedt ook jou een scala aan opleidingsactiviteiten, op ieder punt in je carrière.

De pijlers van de Academy

In de Lansigt Academy komen vijf pijlers terug. Een opleidingshuis heeft namelijk naast fundament, ook muren en een dak nodig. De vijf pijlers zorgen er samen voor dat jij een diversiteit aan kennis en vaardigheden opdoet tijdens jouw carrière bij Lansigt.  

De vijf pijlers van de Lansigt Academy:

  • Lansigt Employeefocus: ontwikkel je social skills als professional
  • Lansigt Ondernemersfocus: groei in jouw rol als klantadviseur
  • Training on the job en mentorschap: leer van en aan je collega’s
  • Vaktechniek: blijf vakinhoudelijk altijd up-to-date
  • Meesterschap: pak de ruimte om je eigen route te bepalen

Meer weten over het vakgebied accountancy? Ontdek wat accountancy is en wat een accountant doet.

Een accountancy opleidingsprogramma voor ieder niveau

Als het opleidingshuis stevig staat, met fundament en muren, kan het verschillende verdiepingen dragen. Zo start jij op het niveau dat bij jou past en bewandel je de trap van jouw ontwikkeling. De Lansigt Academy is ingedeeld op drie niveaus: Young Talent, Young Professional en Professional. Of jij een enthousiaste starter bent of een doorgewinterde adviseur, wij bieden ook jou een uitdagend programma en opleidingstraject aan op basis van jouw werkervaring. Zodat jij jezelf als accountant of fiscalist elke dag met succes opnieuw uitvindt.

In welk programma mogen wij jou binnenkort verwelkomen?

  • Programma Young Talent: Ben jij een startende aanjager die graag eigen keuzes maakt? Die vol nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zit? Dan is dit eerste programma voor jou. Hiermee bieden we je alle ruimte om te ontdekken waar je energie van krijgt en waarin jij jezelf verder wil ontwikkelen. Onder de vleugels van een directe collega met veel ervaring word je opgeleid tot accountant, om vervolgens in die rol onze klanten te helpen hun ambities waar te maken.
  • Programma Young Professional: Jij bent nu al op zoek naar nog meer mogelijkheden om jezelf iedere dag te verbeteren. Je bent ambitieus en werkt graag, maar leeft net zo graag. Bij Lansigt krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen als mens en professional. Want je bent allebei. In dit programma krijg je de kans om je loopbaan vleugels te geven en de vaart erin te houden. Terwijl we samen zoeken naar balans, zodat jij op alle fronten het beste van jezelf kunt laten zien.
  • Programma Professional: Als inmiddels doorgewinterd professional heb je al aardig wat kennis, ervaring en creativiteit op zak. Deze zet je in alle vrijheid in om complexe vraagstukken in volle breedte op te pakken. Samen met je team. Klaar voor je rol als mentor? Met dit programma helpen we je het beste uit jezelf te halen en zo ook anderen iedere dag weer te inspireren en coachen. Zodat je jezelf én anderen laat excelleren. Met intervisie en zowel inhoudelijk als vaktechnische trainingen werk je voortdurend aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo blijf jij geen moment stilstaan.

Samen ambities aanjagen

Wil je werken bij een accountantskantoor waar je wordt uitgedaagd en waar je jouw dromen waar kunt maken? Bij Lansigt kan dat. Samen houden we jouw ambities springlevend. Je ontwikkelt je in je eigen discipline, kunt rekenen op een uitdagend takenpakket en leert van je betrokken collega’s. Laat je inspireren door hun verhalen: