Het Lansigt Academy programma voor de Professional

Pak die ruimte, want met het juiste team kom je overal

Het is niet voor niets dat je in het Prof programma leert hoe je jouw collega’s optimaal kunt coachen in hun ontwikkeling. Daarmee werk je gelijk aan je eigen ontwikkeling. Bijvoorbeeld door het geven en ontvangen van feedback. Zo krijg je als mentor inzicht in jezelf en je eigen patronen.

Of je nou collega’s of klanten verder wilt brengen, het is belangrijk om te weten wat hen drijft. Daarom besteden we naast commerciële en communicatieve vaardigheden, ook aandacht aan het vergroten van jouw mensenkennis. Wat voor type mensen zijn er en hoe benader je die het beste? Hoe kun je ze overtuigen en waar kun je waarde toevoegen? Ook horen bij dit programma: intervisies, vaktechnische overleggen en bijeenkomsten of trainingen die bijdragen aan het opstellen en bijhouden van jouw PE-portfolio (AA/RA) of verwerven van PE-punten (RB/NOB). 

Onze klanten hebben soms grootste doelen, die wellicht onbereikbaar lijken. Wij geven jou alle bagage en de uitrusting om ze toch waar te maken. Dus pak die ruimte en haal het beste uit jezelf, je collega’s en onze klanten.

  • Bekijk de inhoud van het programma van Samenstel
  • Bekijk de inhoud van het programma van Audit
  • Bekijk de inhoud van het programma van Fiscaal