Armstrong: het programma voor de Professional

Pak die ruimte, want met het juiste team kom je overal

Over Neil Armstrong hoeven we natuurlijk niks te vertellen. Hoe ver hij wilde komen, weten we allemaal: tot de maan en weer terug. En het is hem gelukt. Maar niet in z’n eentje. Samen met het Apollo-team dat hij leidde, zette hij een topprestatie neer. Een inspirerend voorbeeld voor onze professionals. Met het juiste team kom je overal.

Niet voor niets leer je in het Armstrong programma hoe je jouw collega’s optimaal kunt coachen in hun ontwikkeling. Daarmee werk je gelijk aan je eigen ontwikkeling. Bijvoorbeeld door het geven en ontvangen van feedback. Zo krijg je als mentor inzicht in jezelf en je eigen patronen.

Of je nou collega’s of klanten verder wilt brengen, het is belangrijk om te weten wat hen drijft. Daarom besteden we naast commerciële en communicatieve vaardigheden, ook aandacht aan het vergroten van jouw mensenkennis. Wat voor type mensen zijn er en hoe benader je die het beste? Hoe kun je ze overtuigen en waar kun je waarde toevoegen? Ook horen bij dit programma: intervisies, vaktechnische overleggen en bijeenkomsten of trainingen die bijdragen aan het opstellen en bijhouden van jouw PE-portfolio (AA/RA) of verwerven van PE-punten (RB/NOB). 

Armstrong had een doel dat onbereikbaar leek. Dat geldt soms ook voor onze klanten. Wij geven jou alle bagage en de uitrusting om ze waar te maken. Dus pak die ruimte en haal het beste uit jezelf, je collega’s en onze klanten.

Bekijk de inhoud van het programma.