Earhart: het programma voor de Young Professionals

Jij de vlieguren, wij de brandstof

Heb jij een vliegende start gemaakt en zoek je naar mogelijkheden om de vaart erin te houden? Dan is het Earhart programma op jouw lijf geschreven. Amelia Earhart vloog als eerste solo de Grote Oceaan over, maar werd vooral bekend als de eerste vrouwelijke pilote die de Atlantische Oceaan overstak. Ze wilde maar één ding: vliegen. Steeds sneller en steeds verder.

Wij geven jou graag de ruimte om tot grote hoogte te stijgen. Zodat jij jouw klanten ook steeds verder kunt brengen, op weg naar hun stip aan de horizon. Wat heb jij nodig om hierin uit te blinken? Afhankelijk van de discipline waar je werkt, helpen wij je met gesprekstechnieken, schrijven met impact, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit of bijvoorbeeld adviesvaardigheden.

Op verschillende niveaus en per discipline is er vaktechnisch overleg, voor inspiratie en verdieping. Dat vinden we belangrijk, dus we sturen je graag op pad. Naar casusbijeenkomsten bijvoorbeeld, voor de discipline Fiscaal. Of om te leren hoe je IT en data zo goed mogelijk voor jou en je klanten kunt laten werken. Om je ontwikkeling te versnellen evalueren we op vaste tijden opdrachten waaraan je hebt gewerkt. Zo kun je jezelf continu blijven verbeteren en groeien als professional.

Bij Lansigt kun je vlieguren maken om de stap naar professional met vertrouwen te zetten. Wij voorzien je graag van de nodige brandstof en staan met een team van ondernemende collega’s voor je klaar.

Bekijk de inhoud van het programma.