Het Lansigt Academy programma voor Young Talent

Jouw missie: elke dag is er één om van te leren

Ben jij nieuwsgierig en altijd in voor een nieuw avontuur? Dan is er voor jou nog veel te ontdekken binnen Lansigt. Over jezelf en natuurlijk over het vak dat je uitoefent. Elk jaar organiseren wij een startersdag voor nieuwe medewerkers. Je maakt hier kennis met elkaar en ontdekt wat wij belangrijk vinden als organisatie. Op een ongedwongen manier krijg je inzicht in je persoonlijkheid en jouw kwaliteiten. Ook maak je een begin met het schrijven van jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Bij Lansigt is geen dag hetzelfde en elke dag is er één om van te leren. Door frequent vaktechnisch overleg ontwikkel je vakinhoudelijke kennis en krijg je inzicht in nieuwe kansen en ontwikkelingen. Door opdrachten voor te bespreken en te evalueren leer je doelen stellen en ontdek je op welke punten je kunt groeien. Je wordt hierin onder andere begeleid door je praktijkmentor. We vinden het ook belangrijk dat je veel over jezelf leert. Want dat is de basis voor inzicht in én omgang met de ander.

Uitdaging genoeg, dus. Vind je het spannend, weet dan dat fouten maken mag. Iedereen loopt wel eens vast, maar het is je inzet die telt!

  • Bekijk de inhoud van het programma van Samenstel
  • Bekijk de inhoud van het programma van Audit
  • Bekijk de inhoud van het programma van Fiscaal