Livingstone: het programma voor Young Talent

Jouw missie: elke dag is er één om van te leren

David Livingstone was de eerste die dwars door Afrika trok, van west naar oost. Door een gebied dat toen nog grotendeels onbekend was. Hij was ontzettend leergierig en zijn doorzettingsvermogen bracht hem uiteindelijk bij de spectaculaire Victoria watervallen.

Ben jij net zo nieuwsgierig en altijd in voor een nieuw avontuur? Dan is er voor jou nog veel te ontdekken binnen Lansigt. Over jezelf en natuurlijk over het vak dat je uitoefent. Elk jaar organiseren wij een startersdag voor nieuwe medewerkers. Je maakt hier kennis met elkaar en ontdekt wat wij belangrijk vinden als organisatie. Op een ongedwongen manier krijg je inzicht in je persoonlijkheid en jouw kwaliteiten. Ook maak je een begin met het schrijven van jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Bij Lansigt is geen dag hetzelfde en elke dag is er één om van te leren. Door frequent vaktechnisch overleg ontwikkel je vakinhoudelijke kennis en krijg je inzicht in nieuwe kansen en ontwikkelingen. Door opdrachten voor te bespreken en te evalueren leer je doelen stellen en ontdek je op welke punten je kunt groeien. Je wordt hierin onder andere begeleid door je praktijkmentor. We vinden het ook belangrijk dat je veel over jezelf leert. Want dat is de basis voor inzicht in én omgang met de ander.

Uitdaging genoeg, dus. Vind je het spannend, weet dan dat fouten maken mag. Ook Livingstone liep weleens vast en moest drie pogingen doen om zijn missie te laten slagen. Maar hij ging er vol voor. En dat is wat telt!

Bekijk de inhoud van het programma.