Assistent accountant

Assistent Accountant worden? Misschien ben jij wel de nieuwe Assistent Accountant Audit of Samenstel die samen met ons ambitieuze dromen waar komt maken. Voor accountancy banen zit je bij Lansigt in elke fase van je carrière goed. Als startende aanjager kun je jezelf klaarstomen voor een functie in de accountancy, door leren en werken met elkaar te combineren. Bekijk hieronder wat een baan als Assistent Accountant bij Lansigt inhoudt.

Het is onze missie om ambitie springlevend te houden. Jouw ambitie én die van onze klanten. Wij kijken liever vooruit dan achterom. Naar dromen en kansen. Naar uitdagingen en oplossingen. Met als doel groei en ontwikkeling aan te jagen. Want daar draait succesvol ondernemen om. Doe je mee?

Wat doet een Assistent Accountant Samenstel (AA)?

Als je solliciteert op onze vacature Assistent Accountant AA en je wordt aangenomen, kom je in een diverse, uitdagende functie terecht. Zo ga je je bezighouden met het opstellen van managementrapportages, beoordelen en boeken van administraties, opstellen van belastingaangiftes OB, IB en VpB en het samenstellen van geconsolideerde jaarrekeningen. Afhankelijk van je ervaring kun je als assistent accountant ook Beginnende Assistenten begeleiden.

Zelfs met alleen een havo- of vwo-diploma kun je bij Lansigt al aan de slag in de accountancy! Kies voor een deeltijd hbo-opleiding en combineer deze met een functie binnen één van onze samenstelteams. Ongeacht je ervaringsniveau zit je bij Lansigt goed. Tot aan het behalen van je AA-titel aan toe.

Bekijk alle Samenstel vacatures >

Wat doet een Assistent Accountant Audit (RA)?

Als Assistent Accountant RA ga je een net zo uitdagend en afwisselend takenpakket tegemoet als je collega’s op de Samenstelpraktijk. Het verschil is dat jouw rol meer IT-gericht en data-gedreven is. Jij houdt je bezig met het inschatten van (jaarrekening)risico’s, het verrichten van controlewerkzaamheden, identificeren van risico’s vanuit de IT-omgeving en het opstellen van procesbeschrijvingen.

Ga jij starten aan het deeltijdtraject van Nyenrode? Direct na de middelbare school, of na het behalen van je hbo-diploma? Dit combineert perfect met de startersfuncties binnen ons Auditteam. Vanaf dag één doe je ervaring op bij verschillende klanten en word je opgeleid tot gedegen RA-Accountant. Jouw gehele opleidingstraject, tot aan je RA-titel, kun je bij Lansigt doorlopen.

Bekijk alle Audit vacatures >

Ambitie aanjagen als Assistent Accountant bij Lansigt

Samen ambitie aanjagen. Dat is onze belofte, die we graag waarmaken met talentvolle, ondernemende professionals zoals jij. Jij weet hoe je mensen en processen in beweging zet en houdt. Jij bent een echte aanjager. Een out-of-the-box denker. Een ongebaande-paden-verkenner. Een vaart-erin-houder.

Jij maakt graag je eigen keuzes, want bij Lansigt is je carrière helemaal van jou. Ook als je breder denkt dan je functieomschrijving. Je mag hier groeien als professional, maar ook als mens. Je wordt bij complexe vraagstukken betrokken en kunt deze van A tot Z oppakken. In een platte en vooruitstrevende organisatie als die van ons zijn er volop mogelijkheden.

Drie redenen om bij ons Assistent Accountant te worden:

Assistent Accountant vacatures of andere vacatures accountancy vind je bij alle accountantskantoren. Waarom zou je dan voor Lansigt kiezen? Simpel: wij doen waar we in geloven. Onze drie kernwaarden (DOE) zeggen genoeg:

  • Dichtbij: Wij voelen ons nauw verbonden met onze medemens en de omgeving waarin we leven. Hier gaan we respectvol en met zorg mee om. Wij zijn betrokken bij onze klanten en willen van dichtbij meemaken wat er speelt. Door hun drijfveren en ambities te doorgronden kunnen we zij aan zij ondernemen.
  • Ondernemend: Wij zijn nieuwsgierig en leergierig als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Wat komt er op onze klanten af, welke markttrends zijn interessant en welke strategie past daarbij? Het zijn die vragen waar we energie van krijgen.
  • Energiek: Wij houden van ons werk. Dat zorgt voor teamgeest en enthousiasme. We geven onszelf voor de volle 100% en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. We hebben lef, verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik als dat nodig is. Denken combineren we altijd met doen.

Bij Lansigt hebben we bovendien veel expertise in huis, onderverdeeld in verschillende teams. Binnen de accountancy kies je waar jouw hart ligt: als jij de Audit-kant op wil, weet dan dat je bij ons terecht komt bij een top 20-auditkantoor. Voel je meer voor de Samenstelpraktijk, dan is het goed om te weten dat wij je opleiden tot succesvol trusted advisor voor het (groot-)mkb. Met de Lansigt Academy, begeleiding van ervaren collega’s en een persoonlijke en betrokken sfeer reiken wij je alles aan dat je nodig hebt om jouw carrière vorm te geven zoals jij dat wilt.

Maak verder kennis met Lansigt >

Meer weten over Assistent Accountant worden?

Er valt nog veel meer te zeggen over een baan als Assistent Accountant bij Lansigt. Meer dan we hier kwijt kunnen. Ben je toch benieuwd? Sta je te springen om jouw ambities aan te jagen bij Lansigt of heb je een brandende vraag over onze vacature Assistent Accountant? Neem dan gerust contact met ons op. Of solliciteer gewoon direct op een van de vacatures assistent accountant!