Assistent Audit

Wil jij Assistent Audit worden? Ontwikkel jezelf bij Lansigt en groei door in de richting van Controleleider. Wij zijn een top-20 auditkantoor en hebben veel expertise in huis. Jij kunt daarvan profiteren in de functie van Assistent Audit. Onder begeleiding van professionals met jarenlange ervaring leer jij de kneepjes van het vak. Zodat jij ambitieuze dromen waar kunt maken.

Wat zoeken wij in een Audit Assistent?

Onze Audit Assistent heeft een kritische blik, een ambitieuze instelling en is niet bang om gebaande paden te verlaten. Je hebt als audit assent het doel dat je onze klanten – hardwerkende ondernemers in het (groot-)mkb – écht wilt helpen, stimuleren en ondersteunen in het aanjagen van hun ambities. Je start net aan je opleiding op Nyenrode (of een andere universiteit) of hebt je bachelor behaald en bent al een paar jaar actief in het vak. Ben jij net zo gedreven en ambitieus als onze bijna 200 collega's? Dan zoeken wij jou!

Het is onze missie om ambitie springlevend te houden. Jouw ambitie én die van onze klanten. Wij kijken liever vooruit dan achterom. Naar dromen en kansen. Naar uitdagingen en oplossingen. Met als doel groei en ontwikkeling aan te jagen. Want daar draait succesvol ondernemen om. Doe je mee als onze nieuwe Assistent Audit?

Wat doet een Assistent Audit?

Je taken als Audit Assistent zijn onder andere het inschatten van (jaarrekening)risico’s en de planning van verschillende werkzaamheden. Je verricht (jaarrekening)controlewerkzaamheden en identificeert risico’s vanuit de IT-omgeving voor de klant en voor de jaarrekeningcontrole. Verder houd je je bezig met het opstellen van procesbeschrijvingen. Afhankelijk van je ervaring, begeleid je andere assistenten en ben je de schakel tussen assistent en Controleleider. Je neemt deel aan vaktechnische overleggen en kunt, als je dat wilt, een extra rol op je nemen als mentor of IT’er.

Waarom Assistent Audit worden bij Lansigt

Iedereen bij Lansigt houdt van het werk. En dat werkt aanstekelijk. Bij ons kom je terecht in een team van gedreven en enthousiaste professionals die barsten van de energie en veel ervaring hebben. Iedereen staat klaar om mee te denken en elkaar aan te sporen. Samen houden we ambities springlevend – die van onszelf én die van onze klanten.

Bovendien geven we je alle vrijheid om je eigen pad te volgen. Je blijft je ontwikkelen, als professional én als mens, met behulp van onze Lansigt Academy en vaktechnische overleggen. Jij bent nieuwsgierig en leergierig en gaat nieuwe kennis en bijbehorende kansen dan ook zeker niet uit de weg.

Verder bieden wij jou als Assistent Audit:

  • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Een auto van de zaak, een iPhone en een laptop;
  • Goede begeleiding van ervaren collega’s;
  • Een scala aan opleidingsmogelijkheden en verantwoordelijkheden;
  • Een uitdagende functie binnen een hecht, ambitieus team.

Waarom kom je te werken?

Ondernemers verder helpen met advies. Het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen. Ambitie en ontwikkeling aanjagen. Dat is wat Lansigt al 75 jaar doet. Dat kunnen we doen, omdat we een team van bijna 200 gedreven professionals hebben. Die altijd verder kijken, naast hun klanten staan en denken in mogelijkheden. Onze kernwaarden zijn niet voor niks: Dichtbij, Ondernemend en Energiek (DOE). Wij doen waar we in geloven.

Bij Lansigt werk je, met ervaren collega's in verschillende vakgebieden, op een top 20-auditkantoor. Wij kijken samen met jou waar jouw kracht ligt en doen er alles aan om jou de ruimte te geven voor je eigen groei. Op zakelijk én persoonlijk vlak. We hebben alles in huis voor jouw vaktechnische ontwikkeling en het bijhouden van je PE-portfolio. Bovendien speel jij een belangrijke rol in de ontwikkeling van het team. We zorgen voor een persoonlijke en betrokken sfeer op kantoor en bewaren samen de balans tussen werk en privé.

Ben jij die ondernemende en ambitieuze Assistent Audit die wij zoeken? Solliciteer dan direct op de vacature Assistent Audit – of een van onze andere audit vacatures. Wie weet ben jij die aanjager die een van onze Auditteams komt versterken.