Assistent Audit

Ambitieuze dromen waarmaken? Trap je carrière in de audit goed af als Assistent Audit bij Lansigt. Onder begeleiding van professionals met jarenlange ervaring leer jij de kneepjes van het vak. En blijf je doorgroeien, tot aan je RA-titel én verder! Bekijk wat de functie Audit Assistent bij ons top 20 auditkantoor inhoudt en solliciteer direct.

Spring naar:

Wat is een Assistent Audit?

Iemand met een kritische blik en een ambitieuze instelling. Die niet bang is om de gebaande paden te verlaten, als dat de weg naar het doel is. Die gedreven en leergierig is, en goed analytisch aangelegd. Die de uitdaging om voor allerlei hardwerkende ondernemers in het (groot-)mkb te werken bij de horens vat. Die liever vooruit kijkt dan achterom. Naar dromen en kansen. Uitdagingen en oplossingen. Groei en ontwikkeling. Want daar draait succesvol ondernemen om.

Klinkt dit alsof je in de spiegel kijkt? Vind direct jouw vacature

Wat doet een Assistent Accountant Audit?

Je taken als Audit Assistent zijn onder andere:

  • Het verrichten van (jaarrekening)controlewerkzaamheden;
  • Het inschatten van (jaarrekening)risico’s;
  • Het identificeren van risico’s vanuit de IT-omgeving voor de klant en de jaarrekeningcontrole;
  • Het opstellen van procesbeschrijvingen;
  • De planning van verschillende werkzaamheden.

Afhankelijk van je ervaring, begeleid je ook andere (Beginnend) Assistenten en ben je de schakel tussen Assistent en Controleleider. Je neemt deel aan vaktechnische overleggen en kunt, als je dat wilt, een extra rol op je nemen als mentor of IT’er.

Hoe word je Audit Assistent?

Je kunt Assistent Audit worden als je net bent gestart aan de opleiding op Nyenrode (of een andere universiteit), of als je een bachelor op zak hebt en al een paar jaar actief bent in de audit. Nog geen ervaring? Dan begin je bijvoorbeeld met een traineeship.

Als startende aanjager ga jij nieuwe kennis en bijbehorende kansen bovendien zeker niet uit de weg. Jij wilt je blijven ontwikkelen als professional én als mens. Daar krijg je als Assistent Audit alle ruimte voor. Tenminste, als je bij Lansigt werkt. Met behulp van onze Lansigt Academy en vaktechnische overleggen heb jij zowel de vrijheid als de middelen om je eigen pad te bewandelen. Zo is jouw carrière helemaal van jou.

Doorgroeien binnen de audit:

Meer over accountant worden

Werken als Assistent Audit bij Lansigt

De Academy is niet de enige reden om op een vacature Assistent Audit bij Lansigt te reageren. Wij zijn een top 20 auditkantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Barendrecht. Al meer dan 75 jaar helpen wij ondernemers in uiteenlopende branches binnen het (groot-)mkb het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Dat vraagt om een scherp oog en de drive om uitdagingen aan te gaan. Zo houden we samen ambities springlevend.

Niet alleen die van onze klanten, maar ook die van jou. Want in een van onze Teams Audit krijg jij volop ruimte voor jouw ontwikkeling. Je werkt bovendien samen met enthousiaste collega’s die barsten van de energie en ervaring. In totaal bestaan we uit bijna 200 gedreven professionals in verschillende vakgebieden, die altijd verder kijken en zoeken naar mogelijkheden. Iedereen denkt mee en spoort elkaar aan. We zorgen voor een persoonlijke en betrokken sfeer op kantoor en bewaren samen de balans tussen werk en privé.

Meer over Lansigt

Vacatures Assistent Accountant Audit

Ben jij die ondernemende en ambitieuze Assistent Audit die bij ons past? Solliciteer dan direct op een vacature Assistent Audit óf een van onze andere audit vacatures. Of vertel ons jouw ambities via een open sollicitatie. Wie weet kom jij straks in een van onze Auditteams ambitieuze dromen waarmaken. Die van de klant én die van jezelf.