Audit vacatures

Ben jij die ambitieuze professional waar het vak om vraagt? Wanneer je reageert op een van onze audit vacatures en aangenomen wordt, dan ben je voortaan onderdeel van team Audit bij een top 20-auditkantoor. Hoewel we een middelgroot kantoor zijn, behoren we tot een van de beste accountantskantoren op het gebied van Audit. Zo maken we ambitieuze dromen waar: die van onze klanten én die van jou.

Die kwaliteit willen we borgen en daarom willen we enkel de beste Audit Assistants en Controleleiders. Ook zijn we continu met jouw ontwikkeling bezig. Zo ben je niet alleen de beste in jouw vakgebied, maar blijf je dat ook. Je ontwikkelt je als mens én als professional. Samen houden we jouw ambities springlevend.

Klaar om ambitie aan te jagen?

Veel werken in de Randstad, geen vaste overwerkavonden en een team vol gedreven professionals. Dat is werken bij team Audit in een notendop. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf als Audit TraineeAssistent Audit of Controleleider volop te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Alles voor het bijhouden van jouw PE-portfolio en je persoonlijke ontwikkeling, vind je in onze eigen Lansigt Academy. Maak daar vooral gebruik van en blijf vooruitdenken, analyseren en kwaliteit leveren. Ontwikkel je talent en karakter op de werkvloer als je gaat voor een van onze audit vacatures in Alphen aan den Rijn, Gouda of Barendrecht.

Ben jij onze Audit Assistent of Controleleider?

Jaarrekeningen controleren of opdrachten uitvoeren, dat kun je wel als Audit Assistent of Controleleider. Wij vragen meer van je. Dat je meedenkt, een volwaardig gesprekspartner bent en strategisch te werk gaat. Je kunt omgaan met onze klanten, de ondernemers, en andere stakeholders. Ga je voor een van onze audit vacatures, dan ga je voor teamwork voor de langere termijn. Spar samen met je betrokken en enthousiaste collega’s van Team Audit en leer van elkaar.

Vijf redenen om voor onze audit vacatures te gaan

Wij zijn niet het enige kantoor met audit vacatures. Wel zijn we een van de twintig beste auditkantoren van het land. Spreekt dat jou aan? Solliciteer dan naar de functie van Audit Trainee, Assistent Audit of Controleleider. We geven je graag vijf goede redenen:

  1. Doordat we een middelgroot kantoor zijn, krijg je bij ons meer vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zit bij onze klanten, ondernemers in het MKB, aan tafel voor persoonlijk contact, gevraagd en ongevraagd advies en jouw kritische blik;
  2. Wil je een opleiding of cursus volgen? En kun je onderbouwen waarom dat nodig is? Dan is daar vrijwel altijd ruimte voor. Zo maak je heel concrete vervolgstappen in je carrière en groei je door in je functie bij Team Audit;
  3. We werken hard, maar wel in een ontspannen en gezellige sfeer. Met de collega’s van Team Audit doe je regelmatig leuke dingen, zoals een gezellige borrel.;
  4. Als het even niet anders kan, dan werken we een avondje door. Maar het is ook belangrijk om goed uitgerust te zijn en tijd te hebben voor familie, vrienden en hobby’s. Daarom zorgen we voor een goede werk-privébalans met flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken. Teammanagers Marc van den Eijnden en Menno Hoogduin vertellen hoe zíj dit zien voor het Auditteam;
  5. Bij Team Audit zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Kom je binnen als Assistent Audit, dan kun je jezelf ontwikkelen tot Controleleider. En als Controleleider groei je door naar de functie van Teammanager Audit. Of je kiest een expertise, zoals IT-Auditor. Zo blijven je werkzaamheden afwisselend en uitdagend. Samen kijken we hoe we jouw ambities waar kunnen maken.

Wil je deel uitmaken van team Audit?

Spreekt werken bij Lansigt en team Audit jou aan? Wil jij ambities aanjagen als Audit Trainee, Audit Assistant of Controleleider? Bekijk dan snel onze actuele audit vacatures. Wil je wel werken bij Lansigt, maar liggen je accountantstalenten op een net wat ander vlak? Bekijk dan ook onze andere vacatures. En je mag ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen als jouw droomvacature er niet bij staat. Onze recruiter Rianne van Asselt neemt vervolgens contact met je op. Je mag haar ook bellen (0172-750150 of 06-45561016) als je iets wilt weten over onze audit vacatures.