Fiscale vacatures

Voor uitdagende en interessante fiscale vacatures moet je bij Lansigt zijn. Heb jij de drive om optimaal belastingadvies te geven? Voer je niet alleen opdrachten uit, maar ga je ook actief op zoek naar kansen? Heb jij wel oren naar doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privébalans, zodat jij ambities kunt blijven waarmaken? Dan pas jij perfect in een van onze teams vol aanjagers.

Een uitdagende baan als Belastingadviseur of Fiscalist

Binnen een van onze Teams Fiscaal houd jij je bezig met de fiscale implicaties van de door Accountants samengestelde of gecontroleerde jaarrekeningen. Waar je bij andere kantoren vaak specialist bent, ben je bij ons generalist. Je hebt een complex en divers takenpakket, van vennootschapsbelasting en vermogensplanning tot fiscale checks en bedrijfsopvolging. Zo is je werk altijd interessant en afwisselend. Je hebt daar wel behoorlijk wat kennis voor nodig, al spijkeren we je ook graag nog even bij. Wat vooral belangrijk is, is dat jij vol ambitie zit om de uitdaging aan te gaan.

Direct naar fiscale vacatures >

Vacatures fiscaal vol ontwikkelkansen

Op onze drie vestigingen in Gouda, Alphen aan den Rijn en Barendrecht zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en kundige Belastingadviseurs of Fiscalisten met passie voor hun vak. Daarbij vragen we veel van je, maar bieden we je ook veel. Niet ten minste alle ruimte om jouw eigen ambities aan te jagen. Je krijgt bijvoorbeeld ondersteuning van andere (ervaren) Fiscalisten en kunt aansluiten bij regelmatige vaktechnische overleggen en jurisprudentielunches. Daarnaast kun je als Belastingadviseur, net als iedereen bij Lansigt, gebruikmaken van onze eigen Lansigt Academy. Zo ontwikkel jij jezelf als professional en als mens, waardoor je een nog betere Belastingadviseur wordt en ambitieuze dromen waar kunt maken. Die van de klant én van jezelf.

Waarom reageren op de fiscalist vacatures van Lansigt?

Genoeg vacatures fiscalist of belastingadviseur te vinden. Waarom zou je dan kiezen voor Lansigt? We geven je graag vijf goede redenen om te solliciteren op een van onze vacatures belastingadviseur of fiscalist:

  1. Vrijheid en verantwoordelijkheid: we zijn een middelgroot kantoor, waardoor je bij ons geen nummertje bent. Je zit direct bij de klant aan tafel en krijgt de vrijheden en verantwoordelijkheden die bij je functie passen;
  2. Ontwikkelmogelijkheden: voor ons is het belangrijk dat jij tot je recht komt. We reiken je dan ook alle handvatten aan om je te blijven ontwikkelen als Fiscalist – van cursussen en opleidingen tot jurisprudentielunches en vaktechnische overleggen;
  3. Complex en divers klantenbestand: je werkt voor klanten variërend van bedrijven binnen het mkb tot grote organisaties, binnen een diversiteit aan branches. Dat maakt jouw werk constant afwisselend en interessant;
  4. Gezellige en ontspannen sfeer: we maken ruimte voor een geintje en een praatje. We kunnen samen hard werken omdat we het ook samen leuke dingen doen, van etentjes tot barbecues en gezellige borrels;
  5. Jouw mening telt: om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, zijn al onze Fiscalisten en Belastingadviseurs betrokken en enthousiaste academici die graag meedenken. Ook jij mag meebepalen over de richting van het team. Samen houden we jouw ambitie als Fiscalist springlevend.

Zijn onze fiscale vacatures iets voor jou?

Wil je graag als Belastingadviseur jouw ambities aanjagen bij ons? Bekijk dan snel onze actuele fiscale vacatures of stuur ons een open sollicitatie als de baan die jij zoekt er nu niet tussen staat. Voor vragen of meer informatie kunt je contact opnemen met onze recruiter Rianne van Asselt via 06-45561016. Zij vertelt je graag meer over onze vacatures (ervaren) Fiscalist of Belastingadviseur.