Fiscale vacatures

Voor uitdagende en interessante fiscale vacatures moet je bij Lansigt zijn. Met regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en academisch geschoolde Belastingadviseurs. Heb jij de drive om optimaal te adviseren? En voer je als Fiscalist niet alleen opdrachten uit, maar ga je hier ook actief naar op zoek?

Dan pas jij perfect binnen ons Team Fiscaal. Een team vol aanjagers net als jij. We vragen nogal wat van je, maar hebben ook veel te bieden. Zo zorgen wij voor doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, en een goede werk-privébalans. Zodat jij ambities waar kunt maken. Die van de klant én die van jezelf.

Ontwikkel jezelf als Belastingadviseur

Ons Team Fiscaal richt zich op de fiscale implicaties van de door Accountants samengestelde of gecontroleerde jaarrekeningen. Je krijgt hierbij voldoende ondersteuning van andere Fiscalisten, jouw collega’s. Ook hebben we regelmatig vaktechnisch overleg en zijn er jurisprudentielunches voor Team Fiscaal. Daarnaast kun je als Belastingadviseur, net als iedereen bij Lansigt, gebruikmaken van onze Lansigt Academy. Zo ontwikkel jij jezelf als professional én als mens, waardoor je een nog betere Belastingadviseur wordt en je dromen waar kunt maken.

Wij zijn altijd op zoek naar goede Fiscalisten

Met regelmaat hebben we fiscale vacatures, waarbij we op zoek zijn naar Belastingadviseurs met passie voor hun vak. Je adviseert klanten op een breed fiscaal vlak. Waar je bij andere kantoren vaak specialist bent, ben je bij ons generalist. Van vennootschapsbelasting en vermogensplanning tot fiscale checks en bedrijfsopvolging: je hebt dus nogal wat kennis nodig, al spijkeren we je ook graag nog even bij. We zoeken dus de beste Fiscalisten voor onze vestigingen in Gouda, Barendrecht en Alphen aan den Rijn.

Waarom Team Fiscaal bij Lansigt?

Als Belastingadviseur kom je genoeg fiscalist vacatures tegen. Waarom zou je dan van alle kantoren voor Lansigt kiezen? Wij geven je vijf goede redenen om Fiscalist bij ons te worden:

  1. Lansigt is een middelgroot kantoor in de accountancy, waardoor je meer vrijheid ervaart en meer verantwoordelijkheid zult krijgen. Bij ons ben je geen nummertje, maar zit je direct bij de klant aan tafel. Je krijgt direct vrijheid en verantwoordelijkheden die bij je functie passen.
  2. Voor ons is het belangrijk dat jij tot je recht komt. Daarom helpen we je graag om jezelf verder te ontwikkelen als Fiscalist. Je kunt hierbij denken aan opleidingen en cursussen, maar ook aan jurisprudentielunches en vaktechnisch overleg met gedreven collega’s in jouw team.
  3. Bij Lansigt hangt een ontspannen en gezellige sfeer, waar ruimte is voor een geintje en praatje. Daardoor kunnen we hard werken, en ook leuke dingen doen met elkaar. Van een etentje tot barbecue en gezellige borrel: de sfeer is uitstekend!
  4. Als Belastingadviseur zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen jouw Team Fiscaal. Wil je bijvoorbeeld graag promoveren op een bepaald vlak, dan is daar zeker ruimte voor. Of groei door als senior Fiscalist, waarbij je een vaste sparringpartner bent voor onze partner en Team Manager.
  5. Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, werken enkel academici in team Fiscaal. Dat zijn betrokken en enthousiaste collega’s, die graag meedenken. We nodigen jou ook uit om mee te denken over richting van ons team. Samen houden we jouw ambitie als Fiscalist springlevend.

Zijn onze fiscale vacatures iets voor jou?

Wil je graag deel uitmaken van team Fiscaal en als Belastingadviseur jouw ambities aanjagen bij ons? Bekijk dan snel onze actuele fiscale vacatures. Of stuur ons een open sollicitatie als de baan die jij zoekt er niet tussen staat. Voor vragen of meer informatie kunt je contact opnemen met onze recruiter Rianne Louter via 0172-750150 of 06-19116553. Zij vertelt je graag meer over onze fiscale vacatures.