Fiscale vacatures Alphen aan den Rijn

Voor fiscale vacatures in Alphen aan den Rijn zit je hier op de juiste plek! Wij zijn Lansigt, aangenaam. Een ambitieus kantoor, vol met enthousiaste professionals. Allemaal aanjagers, net als jij. Kom je bij ons werken, dan ben je een breed inzetbare generalist. Wij houden er namelijk van om onze ondernemers op een breed vlak te adviseren. Maar je ontwikkelt ook een eigen specialisme dat past bij jouw ambities, waarin jij je collega’s meeneemt. Spar, overleg en analyseer met je team van enthousiaste academici over jouw en andere fiscale thema’s. Zo ontwikkelt iedere Fiscalist van Lansigt zichzelf als mens én als professional. Kom jij samen ambities aanjagen?

Groei door met onze fiscale vacatures in Alphen aan den Rijn

Als accountantskantoor willen we, samen met onze klanten, de middelmaat ontstijgen en het traditionele denken doorbreken. Hun ambitie aanjagen en dromen waarmaken. Daarvoor zoeken we de beste Fiscalisten van Alphen aan den Rijn en omgeving. Collega’s die ondernemers grenzen laten verleggen. Die het beste uit zichzelf halen. Die willen groeien als Fiscalist. Als jij kansen grijpt, hebben wij ook kansen voor jou. Groei door en pak de verantwoordelijkheid die bij jou past.

Ook vacatures voor Junior Belastingadviseur

Wij hebben fiscale vacatures in Alphen aan den Rijn voor Senior en Junior Belastingadviseurs. Kom je net kijken in het vak, dan laten we je graag de kneepjes van het vak zien. Een ervaren Fiscalist begeleidt je en alle collega’s helpen je bij vragen. Twee keer per jaar ga je zitten met je Teammanager om doelen te bespreken. Waar wil je staan als (Junior) Belastingadviseur? Heb je nog aanvullende training of opleiding nodig om de beste Fiscalist te worden die je kan zijn? Geen probleem, wij regelen het voor je. Samen houden we jouw ambities springlevend.

Waarom als Fiscalist naar Lansigt?

Je hebt ongetwijfeld meerdere vacatures voor Belastingadviseur of Fiscalist voorbij zien komen. Waarom zou je dan toch gaan voor onze fiscale vacatures in Alphen aan den Rijn?

  • Bij ons krijg je vanaf dag een al flink wat verantwoordelijkheden en veel vrijheid;
  • Je hebt veel contact met de ondernemers en zit regelmatig op locatie bij klanten in en om Alphen aan den Rijn;
  • Als Fiscalist zijn er bij ons veel doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in een specialisme. En met onze Lansigt Academy ontwikkel jij je op persoonlijk en professioneel vlak;
  • Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk: je kunt thuiswerken en hebt geen vaste overwerkavonden;
  • Tot slot is het team volop in ontwikkeling. En daar mag jij ook over meedenken!

Interesse in de vacature voor Fiscalist?

Of je nu net klaar bent met je studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie, of al jaren werkzaam bent als Fiscalist, wij zijn op zoek naar jou! Bij Lansigt hebben we diverse fiscale vacatures in Alphen aan den Rijn, maar ook in Gouda en Barendrecht. Bekijk snel onze vacatures voor Belastingadviseur. Je mag ook contact opnemen met Rianne van Asselt (Recruiter) op 06-45561016 of een open sollicitatie sturen. We horen graag van je!