Gevorderd Assistent Accountant AA

Als Gevorderd Assistent Accountant AA bij Lansigt mag jij je iedere dag verder ontwikkelen in de fijne kneepjes van accountancy. Je groeit niet alleen door in je vaktechnische rol, maar ook als mens. Je krijgt alle ruimte voor verdere opleiding en om jouw ambities aan te jagen. Iets voor jou? Bekijk hoe je Gevorderd Assistent Accountant kunt worden en solliciteer direct op de vacature.

Naar vacatures Gevorderd Assistent Accountant >

Spring naar:

 

Wat doet een Gevorderd Assistent Accountant?

Als Assistent Accountant houd je je al bezig met de beginselen van het vak accountancy. Als Gevorderd Assistent Accountant doe je daar nog een schepje bovenop. Je hebt nu meer kennis en ervaring en krijgt dus ook wat meer vrijheid en verantwoordelijkheid. Voorbeelden van werkzaamheden die je als Gevorderd Assistent Accountant gaat uitvoeren zijn:

  • Controleren en boeken van administraties;
  • Opstellen van belastingaangiftes (OB, IB en VpB);
  • Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen;
  • Initiëren van én begeleiden bij het optimaliseren van administratieve processen;
  • Signaleren van (fiscale) voordelen voor de klant;
  • Opstellen van managementrapportages;
  • Begeleiden van de Beginnend Assistenten (afhankelijk van je ervaring).

Meer interesse in audit? Bekijk dan eens de functie Gevorderd Assistent Audit. Zelfde niveau, andere richting.

Functieomschrijving Gevorderd Assistent Accountant AA

Jij bent een ongebaande-paden-verkenner. Een nieuwe-mogelijkheden bedenker. Een werk/privé-gelukzoeker. Je hebt dan ook een gezonde dosis lef en nieuwsgierigheid, een groot inlevingsvermogen en inventiviteit, een ondernemende en avontuurlijke instelling, en natuurlijk flink wat enthousiasme voor het vak.

Je werkt graag, maar leeft ook graag. En je wilt groeien als professional én als mens. Daarom speel jij een actieve rol binnen Team Samenstel en wil je meteen laten zien wat je in huis hebt. Je pakt de kans aan om klantcontact te hebben en werkzaamheden op te pakken. Want alleen zo kun je ambitieuze dromen waarmaken. Die van jezelf én die van je klant.

Hoe word je Gevorderd Assistent Accountant?

Om Gevorderd Assistent Accountant te worden, moet je aan een aantal zaken voldoen. Zo heb je een hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie behaald of ben je hiermee bezig. Ook heb je minimaal twee jaar werkervaring binnen de accountancy – het is een pré als dat binnen een rol als Assistent Accountant op een samenstel-afdeling is geweest. Het belangrijkste is dat je ambitieus en leergierig bent ingesteld. Als jij wilt blijven groeien, krijg je daar bij ons accountantskantoor alle ruimte voor.

Meer over accountant worden >

Werken als Gevorderd Assistent Accountant bij Lansigt

Ondernemers verder helpen met advies. Het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen. Ambitie en ontwikkeling aanjagen. Dat is wat Lansigt al 75 jaar doet. Dat kunnen we doen, omdat we een team van bijna 200 gedreven professionals hebben. Die altijd verder kijken, naast hun klanten staan en denken in mogelijkheden. Onze kernwaarden zijn niet voor niks: Dichtbij, Ondernemend en Energiek (DOE). Wij doen waar we in geloven.

Samen houden we ambities springlevend – die van onszelf én die van onze klanten. Je werkt samen met gedreven en enthousiaste collega’s die barsten van de energie en ervaring. Iedereen denkt mee en spoort elkaar aan. We zorgen voor een persoonlijke en betrokken sfeer op kantoor en bewaren samen de balans tussen werk en privé.

Bovendien krijg je alle vrijheid om je eigen pad te volgen. Wij kijken samen met jou waar jouw kracht ligt en doen er alles aan om jou de ruimte te geven voor jouw groei. Je blijft je ontwikkelen, als professional én als mens, bijvoorbeeld met behulp van onze eigen Lansigt Academy. Hier vind je alles voor jouw vaktechnische én persoonlijke ontwikkeling.

 “Het is een hele prettige sfeer. Op de eerste plaats staat hier dat het goed gaat met jou, daarna met je werk. Iedereen is betrokken, je kunt alles bespreken en dan zoek je samen naar een oplossing.” Isa Houtman - Assistent Accountant.

Vacatures Gevorderd Assistent Accountant AA

Ben jij die ondernemende en ambitieuze aanjager waar het vak om vraagt? Bekijk dan hieronder onze Gevorderd Assistent Accountant vacatures en solliciteer direct! Voor vragen hierover kun je altijd terecht bij recruiter Rianne van Asselt via 06-45561016. Zie je jouw droombaan er niet tussen, stuur dan gerust een open sollicitatie. Samen houden we jouw ambities springlevend.