Gevorderd Assistent Audit

Je verder verdiepen in de fijne kneepjes van het vak audit? Maak de stap van Assistent Audit naar Gevorderd Assistent Audit en groei als professional én als mens. Bij ons top 20 auditkantoor krijg je alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische ambities. Lees meer over de functie Gevorderd Assistent Audit en solliciteer direct op de beschikbare vacatures als deze bij jou past.

Naar vacatures Gevorderd Assistent Audit >

Spring naar:

 

 

Wat doet een Gevorderd Assistent Audit?

Als Assistent Audit houd je je natuurlijk al bezig met de beginselen van het vak audit. Als Gevorderd Assistent Audit doe je daar nog een schepje bovenop. Met jouw kennis en ervaring krijg je namelijk meer vrijheid en verantwoordelijkheid. En daar horen onder andere de volgende werkzaamheden bij:

  • Inschatten van (jaarrekening)risico’s;
  • Verrichten van (jaarrekening)controlewerkzaamheden;
  • Identificeren van risico’s vanuit de IT-omgeving voor de klant en voor de jaarrekeningcontrole;
  • Opstellen van procesbeschrijvingen, waarbij je de rol van IT niet uit het oog verliest;
  • Plannen van werkzaamheden
  • Begeleiden van de (Beginnend) Assistenten Audit, afhankelijk van je ervaring.

Meer interesse in accountancy? Bekijk dan eens de functie Gevorderd Assistent Accountant AA. Zelfde niveau, andere richting.

Functieomschrijving Gevorderd Audit Assistent

Als Gevorderd Audit Assistent ben jij een ongebaande-paden-verkenner, een nieuwe-mogelijkheden-verkenner, een werk/privé-gelukzoeker. Kortom: een echte aanjager. Daarom blijf je vooruitdenken, zorg je ervoor dat je iedere dag kwaliteit levert en houd je de focus op de échte risico’s.

Je werkt én leeft graag. En dus wil je groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Je gaat dan ook gretig aan de slag om jouw meerwaarde voor je klanten te bewijzen en te zorgen dat jij in je werkt kunt excelleren. Je pakt een actieve rol binnen Team Audit op, met meteen de nodige verantwoordelijkheden die jij probleemloos aangrijpt. Want jij laat graag zien wat je in huis hebt om ambitieuze dromen waar te maken.

Hoe word je Gevorderd Assistent Audit?

Om Gevorderd Assistent Audit te worden, heb je een aantal zaken nodig. Zo heb je een relevante bacheloropleiding afgerond en studeer je nu voor Registeraccountant – of je hebt in ieder geval de ambitie om dit te gaan doen. Ook beschik je over 2 à 4 jaar ervaring binnen de accountancy op een audit-afdeling. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: je hebt een kritische en kwaliteitsgerichte houding, veel inlevingsvermogen en inventiviteit, plus flink wat enthousiasme voor het vak!

Meer over accountant worden >

Werken als Gevorderd Audit Assistent bij Lansigt

Ondernemers verder helpen met advies. Het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen. Ambitie en ontwikkeling aanjagen. Dat is wat Lansigt al 75 jaar doet. Dat kunnen we doen, omdat we een team van bijna 200 gedreven professionals hebben. Die altijd verder kijken, naast hun klanten staan en denken in mogelijkheden. Onze kernwaarden zijn niet voor niks: Dichtbij, Ondernemend en Energiek (DOE). Wij doen waar we in geloven.

Samen houden we ambities springlevend – die van onszelf én die van onze klanten. Op ons top 20 auditkantoor met vestigingen in Gouda, Alphen aan den Rijn en Barendrecht werk je samen met gedreven en enthousiaste collega’s die barsten van de energie en ervaring. Iedereen denkt mee en spoort elkaar aan. We zorgen voor een persoonlijke en betrokken sfeer op kantoor en bewaren samen de balans tussen werk en privé.

Bovendien krijg je alle vrijheid om je eigen pad te volgen. Wij kijken samen met jou waar jouw kracht ligt en doen er alles aan om jou de ruimte te geven voor jouw groei. Je blijft je ontwikkelen, als professional én als mens, bijvoorbeeld met behulp van onze eigen Lansigt Academy. Hier vind je alles voor jouw vaktechnische én persoonlijke ontwikkeling.

“Lansigt neemt zijn jonge medewerkers serieus en biedt goede begeleiding. Vanaf het begin ben ik gestimuleerd mee te denken en input te geven.” Thijmen Ouwerkerk, Gevorderd Assistent Audit

Vacatures Gevorderd Assistent Audit

Ben jij die ondernemende aanjager die ambitieuze dromen waar wil maken? Solliciteer dan direct naar een van onze Gevorderd Assistent Audit vacatures! Vragen hierover kun je altijd stellen aan recruiter Rianne van Asselt via 06-45561016. Zie je geen vacature die perfect past bij jouw ambities, vertel ze ons dan via een open sollicitatie. Samen houden we ze springlevend.