Samen ambitie aanjagen

Het is onze missie om ambitie springlevend te houden. Jouw ambitie én die van onze klanten. Wij kijken liever vooruit dan achterom. Naar dromen en kansen. Naar uitdagingen en oplossingen. Met als doel groei en ontwikkeling aan te jagen. Want daar draait succesvol ondernemen om.

Dat kan alleen als we naast de ondernemer staan. Als drijvende kracht en sparringpartner. Met al onze specialismen geven we een goed advies op hoog niveau. Echt passend advies, omdat we graag van dichtbij meemaken wat er bij onze klanten speelt. Wij willen weten waar ze staan en begrijpen waar ze naartoe willen. Alleen zo kunnen we hen stimuleren en inspireren in hun ondernemerschap. En worden ambitieuze dromen waargemaakt.

Wie zoeken wij?

Samen ambitie aanjagen. Dat is onze belofte, die we graag waarmaken met talentvolle, ondernemende professionals zoals jij. Jij weet hoe je mensen en processen in beweging zet en houdt. Jij bent een echte aanjager. Een out-of-the-box denker. Een ongebaande-paden-verkenner. Een vaart-erin-houder.

Jij maakt graag je eigen keuzes, want bij Lansigt is je carrière helemaal van jou. Ook als je breder denkt dan je functieomschrijving. Je wilt niet alleen groeien als professional, maar ook als mens. Per slot van rekening werk je graag, maar leef je ook graag. Je hebt de ambitie om bij complexe vraagstukken betrokken te worden die je van A tot Z kunt oppakken. In een platte en vooruitstrevende organisatie als die van ons zijn er volop mogelijkheden.

Wat zijn jouw ambities? Vertel het ons. Samen houden we ze springlevend.