Onze waarden: doen waar we in geloven

Bij Lansigt doen we waar we in geloven. Onze DOE-waarden houden ons scherp. Of we nu intern aan een vraagstuk werken of extern bij een klant op locatie zijn. Wij zijn dichtbij, ondernemend en energiek. Alles wat nodig is om samen ambitie aan te jagen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen. En onze waarden consistent uitdraagt. Zodat iedereen weet waar we voor staan, hoe we met elkaar omgaan en wat ons verbindt. Doe je mee?

Dichtbij

Wij voelen ons nauw verbonden met onze medemens en de omgeving waarin we leven. Hier gaan we respectvol en met zorg mee om. Wij zijn betrokken bij onze klanten en willen van dichtbij meemaken wat er speelt. Door hun drijfveren en ambities te doorgronden kunnen we zij aan zij ondernemen.

Ondernemend

Wij zijn nieuwsgierig en leergierig als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Wat komt er op onze klanten af, welke markttrends zijn interessant en welke strategie past daarbij? Het zijn die vragen waar we energie van krijgen.

Energiek

Wij houden van ons werk. Dat zorgt voor teamgeest en enthousiasme. We geven onszelf voor de volle 100% en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. We hebben lef, verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik als dat nodig is. Denken combineren we altijd met doen.