Ambitieuze ondernemers

Samen ambitie aanjagen. Dat is de belofte aan onze klanten, waar wij elke dag met veel plezier aan werken. Het liefst met ambitieuze ondernemers in het MKB. In het samen ondernemen ligt onze kracht. Met een passie voor innovatie en specialistische kennis en ervaring jagen we groei en ontwikkeling aan. In iedere fase van het ondernemerschap. Met drie vestigingen en een team van bijna 200 ondernemende professionals helpen we onze klanten vooruit.

Actief in allerlei branches

Bij Lansigt is geen dag hetzelfde, net als de bedrijven in jouw klantenpakket. Ze hebben echter wel iets gemeen: het zijn allemaal ambitieuze ondernemers met een passie voor hun bedrijf. Wij willen de beste adviseur zijn voor de DGA (directeur-grootaandeelhouder) en zijn bedrijf verder helpen, in iedere fase van het ondernemerschap. Onze klanten zijn actief in allerlei branches, zoals de zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie, bouw & vastgoed en transport & logistiek. Vaak zijn dit familiebedrijven, met geheel eigen doelen en uitdagingen.

Brede dienstverlening

Alle facetten van het accountantsvak komen aan bod: we verzorgen niet alleen de administratie, aangifte en jaarrekening, maar adviseren de ondernemer op alle gebieden. Onze fiscale-, juridisch-, HR- en loonadviseurs denken actief met hen mee. Ook hebben we veel klanten waarbij we zowel de samenstel- als controlewerkzaamheden voor onze rekening nemen. Dit vraagt een intensieve samenwerking van onze verschillende teams.

Fase van de ondernemer

Elke fase in het ondernemerschap heeft zijn eigen uitdagingen. En vraagt om een andere manier van aansturing, met de focus op andere aspecten. Waar staan onze klanten nu? En wat zijn hun toekomstplannen? Samen bepalen we hun ondernemersfocus. We bieden concrete handvatten voor het ontwikkelen van de kennis, competenties en processen die daarbij horen. Zo helpen we onze klanten om op tijd de juiste afwegingen te maken en aanpassingen door te voeren. Alles om succesvol te blijven ondernemen, verantwoord te groeien en samen nieuwe ambities aan te jagen.