Traineeship Accountancy Audit

Wil jij Registeraccountant worden? Kies dan voor ideale manier om het vak audit te leren: door te werken én te studeren. Dat doe je door het Traineeship Accountancy Audit bij Lansigt te volgen!

Bij Lansigt kom je niet zomaar bij een accountantskantoor terecht. Wij zijn een top 20-auditkantoor met als doel de ambities van onze klanten in het groot-mkb springlevend te houden. We helpen, stimuleren en inspireren hen hun dromen waar te maken. En jou ook: er is volop ruimte voor jouw ontwikkeling en ambities. Zodat je kunt groeien als mens en als professional. Wil jij daar onderdeel van uitmaken? Volg dan ons Traineeship Accountancy Audit en combineer jouw opleiding aan Nyenrode met een gave baan!

De ideale manier om je ambities aan te jagen

Ben jij die startende aanjager die alles over zichzelf en over accountancy wil ontdekken? Een vliegende-start-maker, out-of-the-box-denker en nieuwe-avonturen-maker? Ons Traineeship Accountancy Audit is de beste manier om je eerste stappen in de controlepraktijk te zetten. Met je vwo-diploma op hbo-propedeuse op zak kun je meteen komen werken en leren bij Lansigt. Je studeert één dag per week aan Nyenrode om je Bachelor Accountancy te halen en werkt vier dagen per week bij ons op kantoor.

Het audit traineeship is de ideale springplank naar een succesvolle toekomst, omdat je direct meedraait in het team en meteen inhoudelijk aan de slag mag. Je krijgt het accountantsvak snel én goed in de vingers, dankzij begeleiding van collega’s met jaren ervaring. Als je er aan toe bent, ga jij de nieuwe talenten weer begeleiden bij hun opleiding. Samen houden we ambities springlevend.

Wat doe je in het Traineeship Accountancy Audit?

Als audit trainee houd je je bezig met het inschatten van (jaarrekening)risico’s, het verrichten van controlewerkzaamheden, het identificeren van risico’s vanuit de IT-omgeving en het opstellen van procesbeschrijvingen. Je trainee auditor rol is meer IT-gericht en datagedreven dan die van een Trainee Accountancy Samenstel. Afhankelijk van je ervaring, begeleid je andere assistenten en ben je de schakel tussen Audit Assistant en Controleleider. Je neemt deel aan vaktechnische overleggen en kunt, als je dat wilt, een extra rol op je nemen als mentor of IT’er.

Waarom het Traineeship Accountancy Audit bij Lansigt

Veel kantoren bieden een traineeship audit aan. Waarom wil je dan het Traineeship Accountancy Audit bij Lansigt volgen? Onze drie kernwaarden ‘DOE’ zijn reden genoeg!

  • Dichtbij: Wij voelen ons nauw verbonden met onze medemens en de omgeving waarin we leven. Hier gaan we respectvol en met zorg mee om. Wij zijn betrokken bij onze klanten en willen van dichtbij meemaken wat er speelt. Door hun drijfveren en ambities te doorgronden kunnen we zij aan zij ondernemen.
  • Ondernemend: Wij zijn nieuwsgierig en leergierig als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Wat komt er op onze klanten af, welke markttrends zijn interessant en welke strategie past daarbij? Het zijn die vragen waar we energie van krijgen.
  • Energiek: Wij houden van ons werk. Dat zorgt voor teamgeest en enthousiasme. We geven onszelf voor de volle 100% en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. We hebben lef, verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik als dat nodig is. Denken combineren we altijd met doen.

Daarnaast vergoeden wij je opleiding aan Nyenrode, tot aan het behalen van je RA-titel aan toe. Ook krijg je uitgebreide aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een iPhone en auto van de zaak, om je werk binnen het Auditteam succesvol te kunnen doen.

Meer weten over het traineeship audit?

Is het Traineeship Accountancy Audit wat voor jou? Of ga je misschien liever de kant van Samenstel op? Neem gerust contact op om jouw mogelijkheden met ons te bespreken. Wie weet sluit jij je straks aan bij een team vol enthousiaste, ambitieuze aanjagers net als jij.