Traineeship Accountancy Samenstel

De ideale manier om het vak accountancy onder de knie te krijgen is door te werken en te studeren. Wil jij Accountant AA worden? Begin dan jouw vaktechnische opleiding met het Traineeship Accountancy Samenstel bij Lansigt!

Je komt terecht in Team Samenstel, waar het adviseren van de klant centraal staat. Ons doel is om de ambities van onze klanten springlevend te houden. Dat kan alleen als we naast hen staan. Als drijvende kracht en sparringpartner. Dichtbij, van hoog niveau en met vele specialismen. Als accountant-in-opleiding word je on the job begeleid door onze ervaren professionals, zodat je vol vertrouwen je vleugels uit kan slaan. Je gaat snel mee naar de klant én je krijgt de ruimte om op je eigen tempo te ontwikkelen. Wil jij onderdeel uitmaken van onze Samenstelpraktijk? Volg dan ons Traineeship Accountancy Samenstel!

De beste manier om je ambities waar te maken

Ben jij die startende aanjager die alles over zichzelf en het accountantsvak wil ontdekken? Een vliegende-start-maker, out-of-the-box-denker en nieuwe-avonturen-maker? Ons Traineeship Accountancy Samenstel is de beste manier om je eerste stappen in de Samenstelpraktijk te zetten.

Met je havo- of vwo-diploma op zak kun je meteen komen werken en leren bij Lansigt. Maar ook als je al gestart bent met je hbo opleiding, kan je instromen. Je volgt één dag per week de deeltijd hbo-opleiding Accountancy en werkt vier dagen per week op kantoor. Je maakt snel stappen, want je draait direct mee in het team. En je leert alle fijne kneepjes van het vak, dankzij begeleiding van ervaren Gevorderd Assistenten en Relatiebeheerders. Mentorschap, training on the job, vaktechnische overleggen en onze Lansigt Academy, maken jouw opleiding tot Accountant AA compleet. Samen houden we jouw ambities springlevend.

Wat doe je in het Traineeship Accountancy Samenstel?

Als Trainee Accountancy Samenstel studeer en werk je tegelijk. Je houdt je dus meteen al bezig met bijvoorbeeld het opstellen van managementrapportages, beoordelen en boeken van administraties, opstellen van belastingaangiftes OB, IB en VpB en het samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen. Daarnaast ben je natuurlijk bezig met je bachelor Accountancy behalen en word je intern bij ons verder opgeleid tot trusted advisor.

Waarom het Traineeship Accountancy Samenstel bij Lansigt

Veel kantoren bieden een traineeship Samenstel accountancy aan. Waarom wil je dan het Traineeship Accountancy Samenstel bij Lansigt volgen? Onze drie kernwaarden ‘DOE’ zijn reden genoeg!

  • Dichtbij: Wij voelen ons nauw verbonden met onze medemens en de omgeving waarin we leven. Hier gaan we respectvol en met zorg mee om. Wij zijn betrokken bij onze klanten en willen van dichtbij meemaken wat er speelt. Door hun drijfveren en ambities te doorgronden kunnen we zij aan zij ondernemen.
  • Ondernemend: Wij zijn nieuwsgierig en leergierig als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Wat komt er op onze klanten af, welke markttrends zijn interessant en welke strategie past daarbij? Het zijn die vragen waar we energie van krijgen.
  • Energiek: Wij houden van ons werk. Dat zorgt voor teamgeest en enthousiasme. We geven onszelf voor de volle 100% en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. We hebben lef, verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik als dat nodig is. Denken combineren we altijd met doen.

Ook niet onbelangrijk: uiteraard vergoeden wij jouw opleiding, tot aan het behalen van je AA-titel aan toe.

Meer weten over het traineeship accountancy?

Is het Traineeship Accountancy Samenstel wat voor jou? Of ga je misschien liever de kant van de audit op? Neem gerust contact op om jouw mogelijkheden met ons te bespreken. Wie weet sluit jij je straks aan bij een team vol enthousiaste, ambitieuze aanjagers net als jij.