Bedrijfsfinanciering

Bedrijven kunnen niet zonder geld. Ze hebben geld nodig om verder te kunnen komen en te kunnen innoveren. Helaas is het voor de MKB-markt wel lastiger geworden om krediet te krijgen bij gevestigde banken. Toch zijn er financiële instellingen geïnteresseerd geraakt in de MKB-markt. Vanuit Lansigt kun jij onze klanten helpen met hun bedrijfsfinanciering.

Samenwerking met FIRM Financieel

Op het gebied van bedrijfsfinancieringen werken wij voor het MKB samen met FIRM Financieel. Firm Financieel is gespecialiseerd in zakelijk financieren en verzekeren. Zij staan voor een persoonlijke en praktische aanpak, waarbij ze samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossingen. Het is jouw taak om onze klanten hierover van gedegen en persoonlijk advies te voorzien.

We leren je graag meer over bedrijfsfinanciering

Wanneer het om bedrijfsfinanciering gaat, gaat het vaak om grote bedragen. Het is dan ook best een verantwoordelijk specialisme. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je kunt rekenen op de kennis en ervaring van je enthousiaste teamleden. Zij zullen je meenemen en alles leren wat je moet weten op over bedrijfsfinanciering.

Wil jij aan de slag met bedrijfsfinanciering?

Zie jij het zitten om bij ons advies te geven over bedrijfsfinanciering? Dan gaan we graag een kop koffie met je drinken om nader kennis te maken. Neem je snel contact met ons op? Tot gauw!

Bekijk vacatures