Loon Advies en HR solutions

Heb jij iets met loonadvies, personeel en arbeid? Wil je loonadviseur worden? Zoek je graag de best mogelijke match tussen werkgever en medewerker? Dan is het specialisme Loon Advies en HR Solutions (LAHRS) echt iets voor jou. Wij nemen de ondernemer veel werk uit handen, zodat hij zich op zijn werkzaamheden kan focussen. Niet alleen zoeken we de beste medewerkers op de juiste plek, maar ook regelen we alle administratie die hierbij komt kijken. Op LAHRS houd je je onder andere bezig met salarisadministratie, HRM-zaken en juridische dienstverlening en kun je écht het verschil maken!

Wat is LAHRS?

Het specialisme LAHRS helpt onze ondernemers om vooruit te komen. Bij Lansigt begrijpen we namelijk dat een ondernemer primair wil focussen op zijn core business, maar dat er grote kansen liggen bij de medewerkers. Want deze dragen voor een heel groot deel bij aan een succesvolle onderneming. LAHRS helpt de ondernemers het HR- en loonbeleid uit te stippelen en de beste medewerkers te werven, te houden en te ontwikkelen.

Taken op Loon Advies en HR Solutions

Op LAHRS kun je rekenen op een heel veelzijdig pakket aan werkzaamheden. Op het gebied van salarisadministratie en contracten, tot HRM-zaken en fiscale, juridische dienstverlening. Concreet zorg je bijvoorbeeld dat alle medewerkers van je klanten hun salaris op tijd uitbetaald krijgen, maar ook dat deze optimaal zijn opgebouwd en aan de wettelijke bepalingen voldoen. Of je stelt een personeelshandboek op en een helder beloningsbeleid. Dit kan ook op interimbasis zijn, voor ondernemers die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben.

Een aantal andere taken die je, afhankelijk van je functie natuurlijk, bij LAHRS kunt verwachten zijn:

  • Coachen van leidinggevenden voor functionerings- en beoordelingsgesprekken;
  • Het opzetten en uitzetten van verbetertrajecten voor disfunctionerende medewerkers;
  • Het online searchen en benaderen van interessante nieuwe medewerkers voor de klant;
  • Onderzoek doen naar mogelijke subsidieregelingen voor een ondernemer;
  • Adviseren over hoe een ondernemer de cao moet toepassen in zijn organisatie;
  • Verzorgen van complexe salarisadministraties waarbij je te maken kan krijgen met meer dan 50 cao’s;
  • Begeleiding van klanten bij ziekteverzuim;
  • Eerste aanspreekpunt voor de HR Helpdesk;
  • Ondersteuning bij ontwikkeling van talent.

Nogal uiteenlopende taken dus! Je kunt dan ook in verschillende functies werkzaam zijn bij LAHRS. Bijvoorbeeld als Registered Payroller, HR-Adviseur, Salarisadministrateur of Loonadviseur.

Is dit iets voor jou?

De wet- en regelgeving op dit gebied verandert continu. Dat is één van de mooie uitdagingen op deze afdeling, want jij zorgt constant dat je op de hoogte blijft. Bij de ene klant zal je volledig ondersteunend werken, bij de andere voer je slechts een deel van de werkzaamheden uit. Dus ben jij een veelzijdige professional die het leuk vindt om ondersteunend te zijn voor de klant, zodat deze zich volledig op zijn core business kan focussen? En ben je in staat om jezelf steeds bij te scholen over nieuwe ontwikkelingen? Dan is werken als Loonadviseur, HR-Adviseur of Salarisadministrateur bij Lansigt iets voor jou.

Waarom bij Lansigt?

Je kunt bij vele organisaties Loonadviseur, Salarisadministrateur of HR-Adviseur worden. Maar bij Lansigt kom je te werken voor veel verschillende klanten. Jij zit direct met de ondernemer aan tafel en soms werk je wel met 50 verschillende cao’s. Bij Lansigt kom je terecht in een veelzijdige, boeiende werkomgeving bij een middelgroot accountantskantoor met een familiaire cultuur. Ontstijg jij graag de middelmaat? Dan zit je bij Lansigt helemaal goed. Als jij je inzet, helpen wij jou namelijk graag om jezelf verder te ontwikkelen. 

Ben je enthousiast en ga je graag de uitdaging met ons aan? Wil je weten welke vacatures er op dit moment openstaan? Bekijk dan het overzicht en solliciteer direct!

Bekijk vacatures