Waarom je voor Lansigt moet kiezen…. Heb je even? Wij kunnen namelijk wel wat redenen bedenken. We delen er voor nu alvast vijf met je. Benieuwd wat Lansigt je nog meer kan bieden? Vraag het ons gerust!

1. Een middelgroot kantoor: meer vrijheid en verantwoordelijkheid

Veel studenten en starters dromen van een baan bij een groot en gerenommeerd accountantskantoor. Begrijpelijk, maar bij zo’n groot kantoor ben je al gauw een klein schakeltje in complexe processen. Werken bij een middelgroot kantoor als Lansigt betekent meer vrijheid én verantwoordelijkheid. Zo begeleidt je processen van A tot Z en zit je regelmatig direct bij de klant aan tafel. Snel schakelen, persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid tekenen ons werk.

2. Welke talenten wil jij ontwikkelen?

Bij Lansigt vinden we het belangrijk dat jíj tot je recht komt. Vandaar dat we je helpen om je verder te ontwikkelen. Wil je een opleiding of cursus volgen en kun je onderbouwen dat het nuttig is voor je werk, dan is daar vrijwel altijd ruimte voor. We bieden jou alles wat je nodig hebt om heel concrete stappen te maken in je carrière. En die stappen hoef je niet per se binnen de gebaande paden te zetten. Als je wilt kun je ook taken buiten je vakgebied oppakken. Zo gaan Assistent Accountants regelmatig op pad met de collega's van HR om studenten te informeren over Lansigt.

3. Work hard, play hard

We hoeven je vast niet te vertellen dat werken in de accountancy serious business is. En ook bij Lansigt wordt er keihard gewerkt. Maar er hangt hier een ontzettend goede sfeer en er is bovendien altijd ruimte voor een praatje of een lolletje. Daarnaast trekken we er regelmatig met z’n allen op uit tijdens een bedrijfsuitje, barbecue of etentje. En natuurlijk houden we van een gezellige borrel op z'n tijd. Oftewel: work hard, play hard.

4. Goede werk-privébalans

Soms moet het werk nou eenmaal af. Omdat we het de klant beloofd hebben, bijvoorbeeld. Dus werken we af en toe een avondje door. Maar overwerken is hier eerder uitzondering dan regel. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je je pas echt kunt ontplooien als je uitgerust bent en goed in je vel zit. Tijd voor vrienden, familie en hobby's vinden we dus ontzettend waardevol.

5. Familiegevoel

Misschien zou je het van een bedrijf met ruim 150 werknemers niet verwachten, maar er hangt hier een onmiskenbaar familiegevoel. Wat Lansigt uniek maakt is de persoonlijke aandacht. Op je verjaardag kun je dan ook altijd een persoonlijke felicitatie van de directie en cadeaus van je collega’s verwachten. Wordt je partner een jaartje ouder, dan krijg je een bos bloemen mee naar huis om hem of haar namens Lansigt te verrassen. Het zit ‘m in de kleine dingen, maar dat soort gebaren versterken echt het familiegevoel dat bij ons heerst.

Klinkt dat als iets waar jij tussen past en graag aan bijdraagt? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Terug naar overzicht