Onze sollicitatieprocedure

Je solliciteert bij Lansigt, hoe verloopt dan de sollicitatieprocedure?

1. Sollicitatie

Na het versturen van jouw sollicitatie ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan meteen de contactgegevens van onze recruiter. Heb je toch nog vragen over je sollicitatie? Neem dan contact met ons op.

2. Telefonisch contact

Snelheid en persoonlijk contact staan bij ons centraal. We starten uiteraard met het doornemen van je CV en motivatiebrief om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op een gesprek. Aan de hand van jouw profiel beoordelen we wie de beste gesprekspartner voor jou is. We vinden het namelijk heel belangrijk dat je een gesprek hebt met de juiste persoon. Tijdens het eerste telefonisch contact stellen wij aanvullende vragen en/of nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor.

3. Eerste gesprek

Het eerste gesprek op kantoor is een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek zijn wij nieuwsgierig naar jou en vertellen  wij je over onze teams en kernwaardes. Onze DOE-waarden staan centraal in ieder gesprek. We vinden het belangrijk dat je binnen onze bedrijfscultuur past!

4. Tweede gesprek

Na het kennismakingsgesprek volgt het tweede gesprek. Dit gesprek voer je met toekomstige collega's van de afdeling waar je voor gesolliciteerd hebt. In het tweede gesprek gaan we meer in op de inhoud van de vacature en jouw achtergrond. We kijken samen of jij de beste persoon bent om de functie waar je op gesolliciteerd hebt uit te voeren en of er een klik is met de collega's.

5. Voorstel

Wanneer het tweede gesprek goed verlopen is en we van beide kanten enthousiast zijn doen we jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Ga jij akkoord? Dan heten we je van harte welkom als onze nieuwe collega bij Lansigt.

Afhankelijk van de vacature kan de sollicitatieprocedure afwijken van de bovenstaande omschrijving. Zo vindt er bijvoorbeeld soms een assessment plaats tussen het eerste en tweede gesprek en zijn er voor sommige vacatures ook meeloopdagen. 

Wil je weten welke vacatures we voor jou hebben? Kijk dan bij ons vacatureoverzicht.